Del din historie om din tatovering! Skriv et gjeste innlegg.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Eksempel bilde fra pexels.com

Hallo dere.

Jeg har tatovert i 18 år nå, og har dermed tatovert mange kunder. Jeg kunne sikkert ha fortalt dere en historie eller to om mine kunder, både noen negative opplevelser, og selvfølgelig masse hyggelige. Men det er sjeldent jeg hører deres egne historier, og jeg tror mange av dere er enige om at de historiene kunne vært veldig spennende å lest.

Din historie

Har du en historie bak en tatovering som kunne vært interessant for andre å høre? Det spiller ingen rolle om jeg har tatovert deg eller ikke. Alle historier er velkomne. Både positive og negative, morsomme eller alvorlige.

Send gjerne med bilder hvis du vil og tillater at de blir publisert på bloggen, så plukker jeg ut noen som jeg legger ut som eget gjeste innlegg her på bloggen. Send din historie med tilhørende bilder til linda@attitude.no

Jeg gleder meg til å lese de 🙂

Liked it? Take a second to support me on Patreon!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!

X