Close

Uke 9 – REKORD-UKE!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Hver dag skriver jeg litt i min slanke-dagbok, og hver uke deler jeg den med dere. Så her er uken som gikk: Forrige søndag tok Marius meg med til “Over Oslo“, en søt pub/cafe i kjelleren på Grefsenkollen, hvor vi koste oss med kaffe og delte en vaffel. Hyggelig med en liten romantisk kjøretur sammen.

❤️Mandag

På mandag gikk treningen veldig bra. Trente overkropp tungt. Føltes som en digg og trygg rutine, og ikke som noe jeg gruet meg til. Det var veldig kaldt ute! Etter jobb tok Marius med meg på en mini shopping tur, for jeg trengte en ny jakke. Så nå har jeg en nydelig og varm vinterjakke! På kvelden la jeg ut en ny video, hvordan å unngå å besvime (når du tatoverer deg). Senere på kvelden ble vi ferdige med den nye høst looken på nettsiden til attitude.no!

❤️ Tirsdag

Tirsdag hadde jeg enda en fin treningsdag. Trente underkropp tungt. Etter jobb skrev jeg et lite koselig innlegg om pappa, som jeg har kladdet på en stund. Så lagde JEG middag! Det ble kylling wok med grønnsaker og eggenudler. Jeg likte det, men fikk bare en terningkast 3 av Marius, han er ikke så fan av wok. Derimot Frida ga meg 5!

❤️ Onsdag

På onsdag var jeg ikke helt motivert til å ha kardio, da det fortsatt føles veldig kjedelig. Men jeg er stolt av at jeg ondet hele tatt møter opp og svetter i ca halvtime, trenger ikke mer enn det. Men jeg vil prøve å finne en bedre måte, sånn at det blir litt mer motiverende og givende. I løpet av dagen ble jeg mer og mer sår i halsen, og fikk etterhvert vondt for å svelge og snakke. På kvelden la jeg ut en video om gode og dårlige tatoveringer, og ryddet litt på kanalen min.

❤️ Torsdag

På torsdag morgen var jeg ikke helt i form, halsen var skikkelig sår, og jeg følte meg litt svimmel, så jeg ble hjemme. Ingen trening heller. Ikke moro å måtte avbestille kunder, men jeg vet også at jeg ikke er en god tatovør når jeg ikke er i form. Jeg kjedet meg fort, for det å være hjemme en hel dag er ikke veldig givende… Marius lagde Fårikål til middag, og Frida ommøblerte rommet sitt!

❤️ Fredag

På fredag droppet jeg trening igjen fordi jeg fortsatt ikke var helt i form, men jeg dro på jobb. Hadde ikke feber og var ikke svimmel lenger. Hadde en fin dag på jobb. Etter jobb spiste vi enda mer Fårikål, siden Marius hadde laget så masse. På kvelden satt jeg å oversatte noen av videoene mine, mye jobb, men ser på det som en investering.

❤️ Lørdag

På lørdag dro jeg på trening, og det føltes faktisk veldig digg. Kjørte ren kardio, kjernemuskulatur og litt HIIT. Testet noe som heter Tabata på sykkel. Spiste veldig lite den dagen, bare en brødskive til frokost, og to til lunsj. Hadde nemlig fortsatt så vondt i svelget, fant jo et digert sår bakerst på tungen, det var den som hadde plaget meg disse dagene. Kjøpte en medisin mot den, å fy flate hvor det gjorde vondt. En dråpe rett på såret, spytt og tårer bare rant og rant og jeg skrek. Au – stakar meg… Så ble det enda litt mer fårikål til middag da, for å kvitte oss med alt kjøttet. På kvelden koste vi oss med hvert vårt online spill, og litt ost og kjeks. Marius digger Brie og jeg digger blåmuggost. Nam nam…

❤️ Søndag

På søndag morgen veide jeg meg igjen da, og da hørte Marius et kjempeskrik fra badet – WOOHOO! Jeg hadde gått ned over en kilo, så det er rekord uke! Jeg er super glad, og hvis jeg skal analysere hvordan jeg klarte dette, tror jeg at jeg faktisk har bygget opp muskler i nå 9 uker, og jo mer muskler man har jo mer forbrenner man også i hvile. Pluss at på grunn av såret på tungen klarte jeg ikke å spise mye.

UKENS FAVORITT APP:

WOD Timer – ferdige cardio treningsplaner med timere, med HIIT og Tabata. For sykkel, ellipse, løping, hjemmetrening og masse mer. Kan lage egne også.

UKENS VURDERINGER:

Antall Treningsøkter: 🏆🏆🏆🏆

Smerter (0-10): 😫😫😫😫

Jeg er mest stolt av: at jeg har hatt en rekord uke i vektnedgang!
Jeg angrer mest på: at jeg hvilte både torsdag og fredag, var ikke nødvendig…

UKENS VEKT: 83,6 = UKE -1,3

TOTALT -3,4 KG PÅ 9 UKER.

Nå er det 4 uker igjen til min første store oppsummering for første kvartal. Da skal jeg vise frem bilder som viser om det er noen forskjell eller ikke! Spørs om jeg klarer delmålet, men fortsetter jeg i dette tempoet er det i hvert fall håp.

Idag er det faktisk 8 uker til julaften.

Nå skal jeg jobbe litt med designs til kunder, planlegge nye videoer og etterhvert sløve i sofaen med familien. God søndag alle sammen! Og Happy Halloween!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on email
Email

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Please, leave a comment!

Welcome to my website! I am Linda Rodahl, more known as Electric Linda, a tattoo artist and a whole lot more… See me and my Attitude Tattoo Studio crew on our very own Workplace Reality TV show “Tatovørene” NOW on DPlay/Max/Fem.

X