Uke 8 – Level up!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Hver dag skriver jeg litt i min slanke-dagbok, og hver uke deler jeg den med dere. Så her er uken som gikk: Forrige søndag hadde vi åpen dag på Attitude. Det var interessant å se de unge menneskene sitte og tegne. De fikk den samme tegne-oppgaven jeg har gitt de fleste lærlinger, å tegne en skalle og en rose, med valgfritt tilleggs elementer og egen stil. Vi skal resonnere litt, og kanskje en av de blir vår neste lærling.

❤ Mandag

På morgenen ville jeg så gjerne stå opp at jeg halvveis drømte om hvor stressa jeg var for å kanskje ikke rekke treningen, så jeg spratt opp når klokka ringte. Treningen gikk veldig bra. Hadde ny motivasjon, og klar for å danke ut forrige uke. Trente overkropp, tungt. Kjenner bare at korsryggen plutselig har blitt være igjen. Kjente at jeg ble mer og mer støl utover dagen.

Lagde middag for en gangs skyld. Laget min egen lille oppfinnelse «Chili Con Lasagne» som er chili con carne lag på lag med taco-lefser i rund kakeform med ost på toppen. Jeg digger det, men fikk bare terningkast 4 av Frida og 4,5 av Marius. La ut en ny video på kvelden, med topp 20 mest stilte spørsmål i et tattoo studio.

❤️ Tirsdag

Jeg var ikke like spretten ut av senga på tirsdag, men treningen gikk heldigvis veldig bra. Kjørte underkropp, tungt. Igjen ble korsryggen dårligere på dagtid. Var flink og spiste matpakke med salat til lunsj, veldig godt, men ble veldig fort sulten igjen. Etter jobb tatoverte Kim ferdig halsen min, så jeg gikk rundt med noe som lignet på en bleie teipet fast rundt hele halsen resten av kvelden og natta. Veldig kult å bli ferdig med den, men jeg innrømmer at det var ufattelig vondt. Men selvfølgelig totalt verdt det!

❤ Onsdag

Siden jeg ble tatovert på tirsdagen, droppet jeg kardioen på onsdag, og sov heller litt lenger. Ganske deilig med en liten pause midt i uka egentlig… Men det var kun et unntak! Frida laget dagens middag – kjøttkaker i brun saus! Veldig flink altså, fikk bare litt hjelp av Marius med potetene… Resten gjorde hun selv. Var veldig godt! Onsdag kveld gikk til å lage designs til et par kunder fremover. La også ut videoen fra forrige uke, en dag i mitt liv.

❤ Torsdag

Hadde fått bestilt meg PT til denne dagen. Det gikk veldig greit, fikk sjekket om treningsplanen min er bra for mine behov, og hun sjekket hvordan jeg gjorde mine øvelser, slik at jeg ikke belastet kroppen feil. Rygghev-øvelsen må jeg endre litt på, da jeg svaier ganske mye i korsryggen, og kan fort forverre smertene der. Og sittende roing gjorde jeg litt feil. Resten var veldig bra heldigvis! Ellers la vi til et par øvelser i planen. Ble ikke mye trening akkurat denne dagen, men det var deilig å få ryddet opp i planen, sånn at den er mest mulig optimal. Fikk lært meg en kjernemuskulatur-øvelse på slynger, som jeg skal teste til uka, det blir spennende. På kvelden ble det litt mer jobbing med designs.

❤ Fredag
Fredag morgen var jeg skikkelig gira igjen, og trente torsdagens økt. Det gikk veldig bra. Kjente at jeg var snillere mot korsryggen denne gang, siden jeg hele tiden sørget for å beholde bekkenet i riktig vinkel, og ikke svaie. Kun knesmerter som plaget meg resten av dagen. Så var det plutselig helg. Marius ønsker at vi lager en ny nettside igjen, og siden det også er en av mine største hobbyer, ble det en stor del av fredags kvelden. Frida var ikke hjemme, så det vart stille hjemme…

❤ Lørdag

Lørdag morgen trente jeg fredagens økt. Veldig digg å trene tidlig lørdag morgen, nesten ingen der, og jeg har ikke noe å rekke rett etterpå, så jeg kan ta meg god tid. Så dro jeg og Marius på Storo Storsenter, for jeg ville trengte nye bukser. Litt fordi jeg er en storforbruker av bukser, siden de fort blir ødelagte av blekkflekker på jobb, men mest fordi jeg faktisk har krympet rundt livet og lårene, så ville se om jeg hadde gått ned en størrelse, og JA, jeg fikk på meg størrelse 40! Level up! Litt tight, magen la seg litt ut over livet, men JIPPI! Jeg ble så glad, så jeg kjøpte 4 nye bukser.

Jeg handler alltid bukser på KappAhl, da det er stretchy jeans som sitter fint, til en veldig billig penge. Lørdag kveld ble det lørdagsbiff, litt smågodt og mer arbeid med nettsiden.

 Søndag

Søndag morgen veide jeg meg igjen, som er det første jeg gjør hver søndag morgen. Og YES! Endelig kjører vi i riktig tempo!

UKENS FAVORITT APP:

Candy Crush – verdens beste spill, jeg MÅ spille litt før jeg legger meg hver kveld…

UKENS VURDERINGER:

Antall Treningsøkter: 🏆🏆🏆🏆

Smerter (0-10): 😫😫😫😫😫😫😫

Jeg er mest stolt av: At jeg har gått ned en størrelse i bukser!
Jeg angrer mest på: kommer ikke på noe, faktisk!

UKENS VEKT: 84,9 = UKE -0,5

TOTALT -2,1 KG PÅ 8 UKER.

Nå er det 5 uker igjen til min første store oppsummering. Spørs om jeg klarer delmålet, men fortsetter jeg i dette tempoet er det håp. Idag er det 9 uker til julaften. Totalt er det 44 uker igjen til målstreken!

Nå skal jeg jobbe litt med designs til kunder, mekke litt nettside, redigere videoer og etterhvert sløve i sofaen med familien. God søndag allesammen!

 

 

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!