Hver dag skriver jeg litt i min slanke-dagbok, og hver uke deler jeg den med dere. Så her er uken som gikk: Sist Søndag gikk jeg og Frida i Frognerparken, og tok noen bilder.

På kvelden skrev jeg  en ny treningsplan. Jeg ville prøve å trene enda mer. Jeg ville prøve meg på 6 dager i uka, med 2-splitt. Da tenkte jeg:

☐ Mandag: Overkropp – 3×8 (tungt) + kjernemuskulatur + kardio

☐ Tirsdag: Underkropp – 3×8 (tungt) + kjernemuskulatur + kardio

☐ Onsdag: Variert kardio (roing, sykkel og ellipse) og valgfri HIIT + kjernemuskulatur

☐ Torsdag: Overkropp – 3×16 (lettere, men lenger) + kjernemuskulatur + kardio

☐ Torsdag: Underkropp – 3×16 (lettere, men lenger) + kjernemuskulatur + kardio

☐ Lørdag: Variert kardio (roing, sykkel og ellipse) og valgfri HIIT + kjernemuskulatur

❤ Mandag

Mandagen gikk greit, bortsett fra at jeg forsov meg litt, og måtte da kjøre 2×8 isteden for 3×8. Så jeg må nok prøve å komme meg opp enda litt tidligere på morgenen. Men det er ikke så lett når man er skikkelig B-menneske med super-kreative tanker sent på kveldene… Filmet et par nye videoer etter jobb. La ut en timelapse video: Tattoo Sleeve Step by Step Session 1.

❤ Tirsdag

Tirsdag hadde jeg fått en avbestilling, så jeg tok meg god tid på treningen, og det var digg. Kjørte min nye tirsdagsplan. Jeg fikk gjort alt jeg skulle, og så tok det ikke så lang tid som jeg trodde allikevel. Så dro jeg til jobb for å filme litt, men på grunn av oppussing hos naboer var det for mye ulyd, så måtte vente til senere på kvelden. Marius tok meg med ut på lunsj, spiste en kyllingburger på Tullins. Med søtpotet fries. Sinnsykt deilig! Ble så mett. Hadde på meg mitt nye belte, så kjente fort at jeg hadde spist litt vel mye. Spilte inn et par nye videoer på kvelden.

❤ Onsdag

Onsdag filmet jeg alt jeg gjorde, en slags «a day in my life» video, som jeg legger ut til uka. Veldig slitsomt å huske å filme alt man gjør, men det var veldig gøy å se klippene i løpet av kvelden. Skjønte at jeg drikker veldig mye kaffe, jeg telte 5 kopper, inkludert melk og 5 suketter i hver kopp. Kanskje ikke helt optimalt… Men fint med en øye-vekker!

Treningen på morgenen gikk greit, kjørte kardio, men brant meg ikke helt ut for å si det sånn… La ut en video med tips til hvordan lærlinger kan tjene penger før de blir tatovører. Redigerte dagens klipp på kvelden. La meg ganske tidlig. Var ganske sliten etter så mye filming…

❤ Torsdag

Torsdag morgen var jeg kjempetrøtt, men kommet på trening, og hadde en bra økt. Sliter bare litt mer i korsryggen igjen. Så vil jo trene opp nedre rygg, men vil heller ikke provosere ryggen for mye. Må finne en mellomting… Etter jobb dro jeg og Marius på Storo for å handle inn til Åpen dag på søndag. Vi spiste lunsj på McDonalds! Å nei!!! Helt sant… Men det må jo være lov en gang iblant… Eller hva?

❤ Fredag

Fredag morgen trodde jeg at jeg kunne sove lenger, men det kunne jeg visst ikke, så jeg fikk plutselig såpass dårlig tid at jeg ikke rakk å trene. Vil ikke trene en halv stress-økt. Og til lunsj spiste vi nudler. Ikke helt sikker på hvor usunt det er, men når jeg selv ser hva jeg har spist og «unnet meg» i løpet av denne uka skjønner jeg at jeg lurer meg selv litt. Jeg glemmer det usunne veldig fort, og husker og dyrker det sunne, og ender dermed opp med å ikke skjønne hvorfor jeg ikke går ned i vekt…

Fredag kveld slet jeg skikkelig med knesmerter og hodepine. Hodepinen slapp etter Ibux og Paracet, men Voltarol Forte salven på kneet hadde ingen effekt. Så det ble en slapp sofakveld med Final Fantasy XIV.

❤ Lørdag

Lørdag hadde jeg fortsatt ekstremt vondt i kneet, så turte ikke å trene. Jeg ville jo, men jeg vet ikke hvor langt man skal dra strikken når man har det vondt. Dro på jobb, tatoverte, dro ut og spiste sen lunsj med Marius på Tre Stuer, en omelett! Så la jeg ut et lite innlegg med 20 random fakta om meg, bare for moro skyld! Resten av lørdagen gikk til redigering av videoer, lørdagsbiff og sofakos med familien, som vanlig 🙂

❤ Søndag

Gikk på vekta da, og hadde gått opp igjen. Faderullan altså! Jeg vet at jeg har hatt en “Cheat-week”, og ikke kjørt strengt kosthold i det hele tatt, og selv om jeg trener mye, skjønner jeg at kostholdet har masse å si. En kunde sa til meg at trening fjerner gram, mens kosthold fjerner kiloer. Så fra nå av er det andre boller, eller ikke boller da, men knekkebrød eller noe…

UKENS FAVORITT APP:

En app jeg titter innom oftere og oftere, er YT Studio – Youtube Studio – som viser meg statistikk og analyse for kanalen, videoer, kommentarer mm. Det er så moro at kanalen vokser og fler og fler kommenterer og stiller spørsmål.

UKENS VURDERINGER:

Antall Treningsøkter: 🏆🏆🏆🏆

Smerter (0-10): 😫😫😫😫😫😫😫😫

Jeg er mest stolt av: Treningsøkten på tirsdag 

Jeg angrer på: McDonalds  

UKENS VEKT: 85,4 = UKE +0,3

TOTALT -1,6 KG PÅ 7 UKER.

Nå er det 6 uker igjen til min første store oppsummering. Jeg ligger ikke godt an. Idag er det 10 uker til julaften. Totalt er det 45 uker igjen til målstreken! Jeg må virkelig skjerpe meg, spesielt på kostholdet!

Idag skal vi ha åpen dag med 20 personer som søker lærlingplass. Det blir spennende. Så blir det barnebursdag hos familie. Da skal jeg holde meg unna kakene i hvert fall! God søndag alle sammen!

Advertisements