Uke 6 – finne balansen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Hver dag skriver jeg litt i min slankedagbok, og hver uke deler jeg den med dere. Så her er uken som gikk:

Da var det en ny uke igjen. Forrige uke var ikke noe særlig, humøret og motivasjonen var ganske langt nede. Men Marius lagde Fårikål på søndag kveld, som var helt magisk, så det var en fin avslutning på en crappy uke.

Jeg ga meg selv en ny start på mandag. Treningen på mandag morgen var i hvert fall mye bedre enn de fleste dager forrige uke, men heller ikke helt på topp. La ut en video med tattoo sleeve design.

Tirsdag var kardio dag. Forrige uke ga jeg opp så fort, så jeg prøvde litt nytt denne gang, jeg syklet middels i 5 min, ellipse middels i 10 min og deretter rodde jeg 2000m middels på 12 min. Jeg må nok prøve meg frem til jeg finner en fin og leken måte sånn at jeg orker og gidder å holde ut og brenne nok kalorier. Hvis noen har noen spennende tips er det bare å slenge ut en kommentar under 🙂

La ut en lite innlegg om min mamma, som jeg fikk lyst til å skryte litt av. Det var jo faktisk hun som fikk meg til å bli tatovør.

Onsdag morgen sa jeg til Marius at jeg gjerne ville sove lenger, siden jeg hadde en halv dag fri på grunn av avbestilling, og da mente han at jeg kunne trengt en hviledag, så jeg kunne bare sove lenger. Så jeg gikk ikke på trening! Hjelp! Men jeg må vel lære meg den balansen, det å kunne avvike uten å avbryte. Det var veldig deilig med noen timer alene hjemme.

Bedre humør på jobben, god stemning, god flyt. La ut en video om hvordan jeg ble tatovør.

Torsdag morgen kjørte jeg onsdagens plan, pluss halve torsdagens kardio på slutten med 2000m roing for å kompensere litt. Jeg var såpass motivert til det at jeg greide å være litt tidlig ute, så jeg rakk alt uten å stresse. Sinnsykt deilig men tøff økt! Det er nok mer sånn det skal være. Jeg har vært litt for mild med vektene og intensiteten, har jo ikke vært støl ennå.

Tåkete fredag morgen

Fredag morgen måtte jeg i et møte tidlig på morgenen med en kreditor, så det ble ingen fredags-trening. Derimot ble det kanskje en spennende forandring i økonomien fremover. Får se om dette møtet gir noen resultater fremover. Jeg var faktisk støl hele fredagen! I lår, rumpe og triceps! Så det var en bra økt på torsdag!

Fredag kveld ble det sofakos med hele familien. Digg å ha Frida tilbake fra høstferie. Avsluttet kvelden med James Bond.

Siden jeg gikk glipp av treningen på både onsdag og fredag, tok jeg faktisk en lørdags økt, selv om jeg fortsatt var veldig støl fra torsdagen. Så det er faktisk første gang i mitt liv at jeg har vært på treningsstudio på en lørdag! Ikke så annerledes egentlig, bare litt nye ansikter…

Så dro vi på Strømmen Storsenter, jeg trengte et belte faktisk! Ja, buksene mine begynner å bli litt slappe rundt livet, helt fantastisk! La ut et lite innlegg om hvordan jeg har følt meg jaget i over 16 år.

Idag, søndag, veide jeg meg. Gått ned! Woohoo! Belønning for en bra uke!

UKENS FAVORITT APP:

Tasty – en herlig app med masse fristende videoer og oppskrifter for middager, desserter og snacks.

UKENS VURDERINGER:

Antall Treningsøkter: 🏆🏆🏆🏆

Smerter (0-10): 😫😫😫😫

UKENS VEKT: 85,1 = UKE -0,7

TOTALT -1,9 KG PÅ 6 UKER.

Nå er det 7 uker igjen til det første kvartalet er ferdig, og da skal jeg ta en skikkelig detaljert oppsummering. Idag er det 11 uker til julaften. Totalt er det 46 uker igjen til målstreken, så jeg har fortsatt en lang vei igjen. Men jeg ser frem til det! Jeg bare gleder meg! Motivasjonen er tilbake!

Nå skal jeg jobbe litt med designs. God søndag alle sammen!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!