Uke 5 – en vanskelig uke…

Hver dag skriver jeg litt i min slankedagbok, og hver uke deler jeg den med dere. Så her er uken som gikk:

Jeg startet uken med skikkelig god innstilling. Mandag kjørte jeg standard mandags økt, men jeg dro på et ekstra hakk på de fleste øvelsene. En super digg økt. Her filmet jeg en av mine siste øvelser, som jeg gjør flere ganger hver uke. Den er som en avansert planke, bare kjennes mykere ut, og har bevegelse, så det føles lettere å holde ut 12 repetisjoner…

Følte meg så pigg hele resten av dagen. La også ut innlegget video SciFi Rygg.

Tirsdag syklet jeg 20 minutter. Kjørte noen minutter med HIIT, men kjente at det ikke var helt dagen for dette, så syklet bare litt over middels resten av tiden. Ble skikkelig svett, så ingen dårlig samvittighet her. På kvelden var jeg på et flott foredrag for foreldre fra Barnevakten.no.

Onsdag var jeg enda mindre motivert, og litt sen, så måtte korte ned økten litt. Men sånt skjer. La ut en etterspurt video om å stjele tatoveringer på kvelden.

Torsdag var jeg igjen veldig umotivert, da det var en spesiell dato som ga meg triste minner, men jeg fikk syklet 20 minutter Cardio. Ble ingen HIIT denne gang. Kjenner også at kneet ikke er helt med på notene, så jeg tenker det er greit å ikke forvente full pupp hver økt. Så lenge jeg faktisk møter opp på gymmen er jeg fortsatt imponert over meg selv.

Fredag var ikke særlig bedre. Kneet var vondt, motivasjonen var lav, humøret var fortsatt langt nede. Men fikk gjort de viktigste øvelsene.

Helgen var barnefri, så jeg jobbet på lørdag. Deretter ble det bursdagsfeiring hos svigers, med taco på menyen, og så rullekake til dessert. Veldig godt, men ble veldig fort mett. Sikkert fordi jeg trøkket i meg salte skruer og brus mens vi ventet på maten. Fyyy…..

Søndag morgen veide jeg meg. Veldig skuffet. Gått opp litt. Alt var liksom litt galt hele denne uka. Mye som skjedde. Krangling, tristhet, følsomhet, uro, og masse rart. Håper på en bedre uke neste uke. Satser på det. Gir i hvert fall ikke opp!!!

Ønsker dere alle en flott søndag videre!

UKENS FAVORITT APP:

VSCO- Lag ditt eget filter/effekt på et bilde og kopiere dette til så mange bilder du vil. Perfekt til blogger, instagram m.fl. Lager en veldig fin helhet i feeden din.

UKENS VURDERINGER:

Antall Treningsøkter: 🏆🏆🏆🏆🏆

Smerter (0-10): 😫😫😫😫😫😫

UKENS VEKT: 85,8 (UKE +0,6) TOTALT -1,2 KG på 5 uker.

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked “Uke 5 – en vanskelig uke…”, please feel free to share it with others. Comment below if you want to ask me a question or just say Hi. Sorry for the language confusion these days, I am currently switching over to English.

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

Do you want blog updates in your inbox? I write a weekly newsletter with the latest posts. You can sign up for it HERE. It’s completely free.

See ya!

Please follow and like me:
error

Please, leave a comment!

Instagram did not return a 200.

Subscribe To My Newsletter

X