Uke 4 – En skikkelig rus!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Så, en ny uke igjen ja! Tiden flyr altså!

Mandag morgen var jeg litt trøtt ja, men veldig uthvilt da jeg hadde hatt en veldig rolig og deilig helg. Dro på treningen, kjørte mandagsplanen. Det føltes så kort og greit. Nesten så jeg ville gjøre mer. Kanskje jeg ikke kjører hardt nok… Hmmm… Hadde ikke kunde denne dagen, så brukte det som en youtube-dag. Filmet hele dagen. Fikk lagt ut videoen av Conor McGregor portrettet på kvelden.

Tirsdag kom jeg meg på trening igjen da, og kjørte tirsdags-HIIT. Høy intensitet intervall trening, på ergometersykkel. Digg etterpå. Skikkelig svett og stolt! La ut et veldig personlig innlegg om hvordan jeg ofret familielivet for jobben. Hadde nesten ingen smerter i kneet.

Onsdag hadde jeg nok den diggeste treningsøkten noen gang! Jeg følte meg nesten rusa, det var så sinnsykt intens. Jeg kjørte et hakk tyngre på alle øvelser enn tidligere, men klarte allikevel 12 reps, og svetten rant. Kanskje var det musikken som gjorde det? Fant en ny musikk app som anbefales. Se nederst på siden. På kvelden la jeg ut top 20 verste tattoo kunder.

Torsdag var jeg ikke like effektiv. Hadde kondisjon på sykkel, og jeg var nok ikke helt motivert, men greide å holde ut over 20 av 30 minutter, så jeg er ikke misfornøyd. Så lenge jeg faktisk drar på trening, og ikke sniker meg unna som før, er jeg ikke så streng på hvor mye jeg gjør hver eneste gang.

Natt til fredag drømte jeg at jeg fjernet magen min, bare løftet den vekk med hendene sånn helt uten videre. Men når jeg gjorde det datt liksom rumpa ned et hakk, fordi den ikke ble holdt igjen av magen. Veldig spesielt, jeg tror jeg bare er litt kroppsfiksert om dagen, og selv om jeg nå har trent 5 dager i uka i nå 4 uker, har jeg ikke gått ned så mye som jeg håpet på. Men men…

Fredag morgen hadde jeg en sånn medium økt, men brukte litt vel mye tid på å knote med appen, så måtte til slutt droppe noen øvelser sånn at jeg ikke ble forsinket til jobb. Forhåpentligvis begynner jeg vel snart å huske vekt og repetisjoner selv. Etter å ha gått hjem fra jobb, fikk jeg vondt i kneet igjen. Har nesten ikke kjent noe hele uka, og så kom det tilbake. Veldig irriterende…

Fredag kveld var jeg skikkelig produktiv. Jeg lager et design til en kunde, og filmet hele prosessen. Legger den ut senere.

Lørdag var det jobb. Deretter en typisk lørdag kveld med biff og sofakos. La også ut et innlegg om Borderline.

Idag sov jeg lenge, helt til 9.30. Det er lenge for mitt nye jeg. Men jeg var så tankefull og energisk i går kveld. Da blir det sånn… Så gikk jeg på vekta. Ikke helt nådd målet, men har jo egentlig ikke satt meg noe ukes-mål heller. Men matematisk sett, hvis jeg skal ned 20 kilo på ett år, er det ca 0,4 kilo per uke. Så det er minimum. Greit å ha en liten mal å gå etter. Idag skal jeg leke litt med video innstillinger, og studere litt filming og alt sånt som jeg digger. Kanskje jeg også får laget noen nye videoer i løpet av dagen.

Ønsker dere alle en flott søndag videre!

UKENS FAVORITT APP:

Fit Radio – sinnsykt bra musikk mix spiller med massevis av bra utvalg. Kan også spilles via Sonos. Gratis 1 mnd.

UKENS VURDERINGER:

Antall Treningsøkter: 🏆🏆🏆🏆🏆

Smerter (0-10): 😫😫😫

UKENS VEKT: 85,2 (UKE -0,4) TOTALT -1,8 KG på 4 uker.

Liked it? Take a second to support me on Patreon!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!

X