Hver dag skriver jeg litt i min slankedagbok, og hver uke deler jeg den med dere. Så her er uken som gikk:

Mandag morgen hadde jeg en sinnsykt digg økt på treningen. Prøvde meg på å følge planen, som jeg skal legge ut når jeg har fått testet den nok. Kneet var mindre vondt, så forhåpentligvis begynner det å ro seg ned. Hadde en veldig lang dag på jobb, så ble skikkelig grinete utover kvelden.

Tirsdag våknet jeg med hodepine. Treningen gikk greit, men føltes ikke digg med intervall sykling og hodepine, så jeg kjørte en litt kortere økt. Jeg skal uansett prøve å holde meg til planen, og ikke la noen unnskyldninger komme i veien.

Kom hjem fra trening. Ingen hjemme som vanlig. Kjøkkenet var kaos. Lot det stå. Måtte rett i dusjen, og rett til jobben for en ny lang dag. Etter jobben postet jeg et lite innlegg om rykter. Marius og jeg fikk endelig rydda kjøkkenet. Så redigerte jeg videoer og vaska klær. Ikke verst!

Onsdag morgen tok Marius med meg på et sted jeg aldri har vært før – Tøyenbadet! Jeg svømte 300 meter, mitt livs rekord. Jeg vet det er lite, men jeg er stolt uansett! Kneet “snappa” litt nå og da, men det føltes bra allikevel.

Hadde en super dag på jobb, følte meg i fin form. Og kunden min var veldig trivelig og snakket så fint om bloggen min, så det var veldig hyggelig. Etter jobb la jeg ut en ny video på YouTube om stempling av tatoverte på TV, og endte kvelden på sofaen med god samvittighet.

Torsdag kjørte jeg styrketrening igjen. Det var digg. Mye bedre enn svømming 🙂 Det er så behagelig å trene på morgenen! Det er maks 10 stk på gymmen, så det blir ikke kø på maskinene. Bare å gjøre sitt. Og så fikk jeg sneket til meg en selfie også da 🙂 Hadde en fin dag på jobb. Hyggelig å ha Kim tilbake etter at han har vært på ferie.

Fredag morgen var jeg like gira på å trene, føltes faktisk litt trist at det er siste økten denne uka. Hva skjer med meg??? Brukte knestøtte, for kneet er surt igjen. Det gjør ikke mindre vondt av det, men føles litt sikrere, at kneet ikke skal knekke sammen.

Marius hadde bursdag, så det ble litt kebab og kake på jobb. Men klarte heldigvis bare minimalt, har nok krympet søtsuget en god del i det siste! Så spilte jeg inn et par videoer, som jeg skal redigere senere. Jeg begynner å slappe mer av foran kameraet nå, det er gøy! Og kanalen min vokser litt og litt! Sjekk den ut!

Fredag kveld. Barnefri, hjemmelaget tynn pizza, Marius spilte TV spill han fikk bursdagsgave og jeg la ut et innlegg om å stjele tatoveringer. Avslappende kveld!

Lørdag hadde jeg fri, ingen jobb, ingen trening, ingen hjemme, bare vasket klær alene og var nerd foran mac´en. Ganske digg egentlig. Skrev et lite impulsivt innlegg om det også. Kvelden var en typisk barnefri lørdag kveld, Marius spilte sitt nye TV spill, og jeg koste meg med å skrive, redigere videoer og høre på musikk, med kun en meters avstand mellom oss.

Søndag morgen veide jeg meg. Jeg hadde gledet meg skikkelig. Men ble litt skuffet når jeg bare hadde gått ned 0,3 på en uke. Men det motiverer også til å bli enda flinkere neste uke. La ut et bittelite innlegg om min nye beste venn. Så fikk vi besøk av Svigers og feiret bursdagen til Marius med litt kake igjen. Spiste bare halve stykket selv om jeg var skikkelig sulten.

Nå ligger jeg på sofaen, vurderer å stikke på jobb og spille inn videoer på nytt fordi jeg ikke ble helt fornøyd med de forrige. Vi får se…

Ønsker dere alle en flott søndag videre!

UKENS FAVORITT APP:

JeFit – Treningslogg, treningsplan, statistikk, med poeng og masse tall! Moro 🙂

UKENS VURDERINGER:

Antall Treningsøkter: 🏆🏆🏆🏆🏆

Smerter (0-10): 😫😫😫😫😫😫

UKENS VEKT: 85,6 (uke -0,3) totalt -1,4 kg

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked “Uke 3 – Lange dager”, please feel free to share it with others. Comment below if you want to ask me a question or just say Hi. Sorry for the language confusion these days, I am currently switching over to English.

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

Do you want blog updates in your inbox? I write a weekly newsletter with the latest posts. You can sign up for it HERE. It’s completely free.

See ya!

Please follow and like me:
error