Uke 2 – HIIT IT!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Søndag kveld leste jeg på Lommelegen (jeg er en googler) at det er helt normalt at jeg får smerter nå som jeg har begynt å trene, nettopp fordi jeg har endret kroppens adferd. Har skrevet litt om Artrose. Men uansett, fikk da en slags bekreftelse på at det er greit, og at det etterhvert vil gå over. Leste også noen gode treningstips til både kne-artrose og senebetennelse i skulder/håndledd, så jeg laget noen endringer i treningsplanen, og prøver på å øke til 5 dager/uka, så får vi se hvordan det går.

Greide faktisk å holde meg unna Marius sin sjokolade hele søndagen, selv om den lå strategisk fristende midt på stuebordet. Ikke verst 😉

Så mandag morgen var jeg gira igjen, og hadde en kjempefin treningsøkt, for rygg og biceps. Prøvde også noen nye øvelser for underarmene, som var litt sårt, men det går seg nok til.

Bilder fra Snapchat: electriclinda

Jeg gjorde som sagt om på treningsplanen, så allerede på tirsdag så gjorde jeg noe nytt – jeg prøvde meg på HIIT (High intensity interval training) på ergometersykkel.

Oppvarming 5 min

– Normal hastighet 2 min –

– Veldig høy hastighet 1 min –

— Totalt 6 intervaller—

Cooldown 5 min

Etter 5 intervaller rant det svette nedover panna og nakken, men klarte meg igjennom hele økten. Det var en litt slitsom, men ny og spennende opplevelse. Skal prøve å ha dette som en fast greie hver tirsdag og torsdag, enten på sykkel eller romaskin.

I lunsjen fikk jeg en kjapp tanke, så jeg la ut et mini innlegg om det å fortjene ditten og datten… Etter jobb hadde jeg en time hos osteopat for første gang. Men skjønte fort at dette ikke vil hjelpe meg for øyeblikket. Jeg tror jeg bare skal fokusere mest på trening og kosthold, så vil smertene gi seg gradvis så lenge jeg greier å gå ned i vekt.

Onsdag morgen slet jeg bittelitt med å stå opp, Marius måtte skru på lyset og hinte til at det var morgen… Fikk dessverre en avbestilling, så jeg tok det med ro. Treningen ble litt sen men lang, og det er digg en gang iblant å ha ekstra god tid, selv om det går på bekostning av økonomien. Jeg bestemte meg så for å lage noe jeg fant på Facebook, en oppskrift på banan-pannekaker. De var ganske gode. Må nok bare venne meg til disse mer “sunne” smakene… Dro etterhvert på jobb for å hjelpe Marius med litt administrativt arbeid. Etter middagen prøvde jeg meg på enda en ny oppskrift, nemlig Havre-Muffins (som på bildet). De var også helt ok, men også her smakte det litt for “sunt” for min smak…

Torsdag morgen var plutselig motivasjonen litt mindre enn de siste dagene. Og når jeg reiste meg opp fra sengen merket jeg en ny smerte i foten, oppå høyre fot. Jeg tenkte at dette også var en fysisk dårlig unnskyldning til å slippe trening, så jeg trosset den og stakk til gymmen allikevel. Skulle ha 28 min HIIT på sykkel igjen, men etter 19 minutter skrek foten til meg STOPP!!! Så jeg avsluttet, men med nok svette nedover ryggen at jeg fortsatt hadde god samvittighet. Kom meg over den psykiske terskelen, så jeg er kjempestolt!

Torsdag ettermiddag la jeg ut et innlegg om min kjære Marius, og hvordan vi møttes.

Fredag var jeg super klar for trening igjen, og hadde en fin økt. Hadde super energi hele dagen på jobb.

Fikk en liten times pause mellom kunder, hvor jeg fikk tid til å skrive om treningsplanen enda en gang. Er delte meninger om helkropps-trening vs split-økter, og bestemte meg til slutt for å kjøre hel kropp hver gang, men fordele øvelser sånn at det blir litt variasjon. Etter jobb skeiet vi ut med Pizza på døra, siden vi begge har vært flinke med både trening og kosthold hele uka.

Lørdag hadde jeg både fri fra jobb, og barnefri. Det var jo ikke meningen, men ble endret i siste liten, så vi tok en kjærestetur til Sandvika Storsenter. Kjøpte et par nye BH´r, skrev et lite innlegg om det her.

Idag, Søndag, tatoverte jeg et portrett av Conor McGregor på kollegaen min Frank. Det var gøy, vi filmet fra flere kanter og live streamet. Tenkte lage en Timelapse til YouTube kanalen. Så laster vel opp den i løpet av neste uke.

Nye tillegg i min faste lille søndags spalte:

Ukens favoritt app:

Serato Pyro (uavbrutt favoritt musikk mikset i perfekt tempo)

Ukens favoritt gadget:

Bose Quiet Comfort øretelefoner

Ukens vurderinger:

Antall Treningsøkter: 🏆🏆🏆🏆🏆

Smerter (0-10): 😫😫😫😫😫😫😫

Energi (0-10): ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Ukens vekt: 85,9 (uke -0,6) totalt -1,1kg

Liked it? Take a second to support me on Patreon!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!

X