Hadde time hos min nye fastlege på mandag. Jeg forklarte knesmertene, og han hadde allerede sett på dokumentene han hadde fått fra Ortopedisk og MR. Pluss at han henviste meg til en god fysioterapeut. Han mente også at jeg ikke er overvektig, men at det er bra jeg har et sunnere kosthold nå enn før, og har begynt å bevege meg mer. Men at jeg ikke trenger å fokusere så hardt på vekta. Jeg gikk ut av legekontoret med klump i halsen. Jeg følte endelig at noen tok tak i min helse og ville hjelpe meg!

Jeg må innrømme at jeg er ganske frustrert over at jeg har hatt vondt i kneet i 2 år. Tidligere legen min sa bare at siden det mest sannsynlig var artrose, måtte jeg bare ned i vekt for å avlaste kneet. Men det var jo ikke det! Det var en kraftig menisk-skade, som har skapt en stor cyste, som har gjort hele kneet og leggen betent. De “nye legene” sier at det ikke er rart jeg har det vondt. Jeg må bare få operert kneet asap.

 

Jeg setter derfor Dagboken på pause!

Jeg tar en pause fra selve slanke-dagboken en stund, til jeg er frisk igjen i kneet, og jeg kan begynne å trene igjen. Dette skulle være en motiverende trenings-/slanke dagbok, ikke en kjedelig lege-journal. Jeg må bare få mer konkret hjelp med kneet sånn at jeg kan fortsette. Så fort jeg har fått hjelp, og kneet er friskt nok til å trene igjen, vil jeg fortsette med denne dagboken.

Jeg ønsker også å kunne nyte julen uten plikten med å føre dagbok hver dag. Jeg har lyst til å slappe av mest mulig, da jeg kjenner at jeg trenger det. Bare vit at jeg ikke gir opp ennå! Jeg kommer til å skrive et innlegg nå og da når jeg føler for det, så jeg forsvinner ikke helt!

Ha en fortsatt herlig desember, dere!

 

Advertisements