Uke 15 – Flere feil med Kneet.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Hver dag skriver jeg litt i min slanke-dagbok, og hver uke deler jeg den med dere. Så her er uken som gikk:

❤ Søndag

MV5BMTUzNjQ2MTY5NV5BMl5BanBnXkFtZTgwOTAzNTQxNDM@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_Det ble en veldig rolig 1. advent, spilte dataspill, og så på TV. Spiste god mat (små porsjoner) og klementiner 🙂 Marius begynte å se en ny serie, som jeg etterhvert ble veldig engasjert i jeg også. Den heter Dark. Anbefales! Ikke en veldig streng slanke-søndag altså…

❤ Mandag

Hadde dessverre ikke en veldig bra økt på treningen må jeg si. Det var veldig halvhjertet og kjapt. Men jeg var der, det får holde en gang iblant. Laks til middag! Nam nam!

❤️ Tirsdag

Trente ikke på tirsdag, siden jeg tenkte at annenhver dag burde holde. Jeg fikk endelig telefonkontakt med legen som henviste meg til MR, og han forklarte meg hva MR fant ut.

  • Fremre korsbåndet er totalt skadet.
  • Skade i menisken.
  • Meniskcyste.
  • Kondromalaci, patella (kronisk betennelse?)

Han har henvist meg videre til Ullevål, så nå venter jeg bare på innkalling derfra.

Jeg har jo faktisk blitt verre i høst, så det kan være at treningen har gjort skader. Jeg tror faktisk at jeg skal ta pause fra treningen totalt, til jeg vet mer, da jeg mest sannsynlig får henvisning til fysioterapi, og kanskje operasjon. Jeg vet ikke hva som skjer, jeg vil bare bli bra i kneet. Er ekstremt lei av å ha smerter konstant hele døgnet rundt.

Men jeg skal være mer påpasselig med kostholdet. Det er ikke lett nå som julen nærmer seg. Men jeg gir ikke opp. Det ble torsk til middag da 🙂

❤️ Onsdag

Jeg ringte tilbake til Ortopedisk avdeling, som jeg mistenkte hadde ringt meg allerede på mandagen, men jeg rakk ikke å ta den. Da sa de at jeg hadde fått time til konsultasjon i januar 2018. Men, vent nå litt, sa hun da. Vi har en avbestilling imorgen kl 12. JAAA! Jeg hadde også avbestilling, så jeg var ledig! Yes! Så da var den timen satt opp!

Til middag lagde JEG tortellini, eller sånn ferdig da selvfølgelig. Og pose-saus. Ikke helt nam nam, men ok… På kvelden fikk jeg lagt ut en ny video, hvordan bli tatovør.

❤️ Torsdag

Jeg dro til Ortopedisk avdeling og hadde en konsultasjon med en lege, og han forklarte bildene veldig tydelig, og viste meg skaden på menisken, samt en klump med væske såkalt cyste. Så da fikk jeg i hvert fall vite det. Men han sa at en operasjon ville være mer vellykket når den cysten hadde blitt litt større. Så jeg får bare avvente. Typisk… I ettertid synes jeg det var litt rart at ingen av de andre punktene ble snakket om, altså korsbåndet og betennelsen… Men det er kanskje ikke hans spesialitet… Får snakke med min nye lege om det på mandag.

❤️ Fredag

Barnefri helg. Vi bestilte pizza til middag… Og jeg som skulle være flink nå som jeg ikke trener heller… Så litt lekser da (designs til kunder) og litt dataspill.

❤️ Lørdag

En ganske vanlig jobbe-lørdag egentlig. Etter jobb tenkte vi ta en tur på Storo for å starte på litt julegaver, men når vi nærmet oss så vi fort shopping-rushet på vei til parkeringen og bestemte oss for å utsette det. Så dro vi heller hjem og startet på middagen. Jeg laget crispy duck, det beste vi vet! Så begynte vi å se Stranger Things sesong 2, som jeg har gledet meg til lenge. Wow, sier jeg bare!

❤️ Søndag

Trodde virkelig at jeg hadde gått opp denne uka, da vi spiste pizza på fredag, og masse crispy duck på lørdag, men faktisk ikke!

UKENS VURDERINGER:

Antall Treningsøkter: 🏆

Smerter (0-10): 😫😫😫😫😫😫

Jeg er mest stolt av: at jeg fortsatt klarer å spise mindre måltider
Jeg angrer mest på: hmm… hvis jeg MÅ angre, blir det pizzaen.  

UKENS VEKT: 80,6 = UKE -0,2

TOTALT -6,4 KG PÅ 15 UKER.

Idag skal vi prøve oss på en liten tur til Storo, satser på at det ikke er Mayhem ennå. Men først skal vi se de siste episodene av Stranger Things. Og så MÅ jeg gjøre lekser!

Idag er det faktisk bare 2 uker til julaften, og det er 2. advent!

God søndag alle sammen!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!