Uke 14 – Ikke Artrose allikevel?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Hver dag skriver jeg litt i min slanke-dagbok, og hver uke deler jeg den med dere. Så her er uken som gikk:

❤ Søndag

Hadde skikkelig vondt i korsryggen hele dagen, og siden det regnet og var så trist og kjedelig ute ble vi inne i leiligheten hele dagen. Vi pleier jo å komme oss ut en liten tur, men det fristet ikke i det hele tatt. Så jeg skrev ferdig innlegget om 1.kvartal oppsummering, og så spilte jeg Sims4. Til middag ble det rester fra gårsdagen, som var ribbe, så det smakte jo ikke verst! Gruet meg litt til å legge meg, siden jeg ville prøve å rekke å trene neste morgen før jeg skulle ta MR, før jobben. Hadde jo ikke trent på en hel uke, så var nesten litt nervøs…

❤ Mandag

Joda, jeg klarte faktisk å komme meg på trening før vi dro til Aleris for min MR, som jeg rakk akkurat. Selve MR undersøkelsen gikk bra, selv om det ikke akkurat er noe meditasjon. Siden det var kneet som skulle undersøkes, hadde jeg hodet utenfor selve maskinen. En del rare tvangstanker dukket opp, som at det var en slegge der inne, som bare plutselig skulle kappe av bena mine, bit for bit, fra tå til hofte… Æsj… Måtte se opp i taket og telle hull i himlingen for å kunne tenke på noe annet…

Perforated-round-hole.jpg

Hadde en god dag på jobb, men merket at kneet var litt sint på grunn av treningen. Men jeg må jo bare fortsette. Så får vi se hva resultatet fra MR undersøkelsen blir, ca en uke sa hun. På kvelden la jeg ut en Bloopers video.

❤ Tirsdag

Jeg rakk ikke å trene på tirsdag, fordi vi måtte dra og handle litt utstyr til jobben. Etter jobb hadde vi en photoshoot for årets julekort på studioet. Det var så moro. Men jeg tok jo selvfølgelig også gleden av å redigere en videosnutt av dette utover kvelden.

❤ Onsdag

Jeg hadde en kort og grei kondisjons-økt på onsdag morgen. Etter jobb dro vi på julekalenderjakt. Det var ikke så lett som jeg hadde trodd. Endte opp med flax-kalendere. La ut en video om bedøvelse. La meg tidlig, var skikkelig trøtt.

❤ Torsdag

Droppet trening, hadde vondt i kneet hele natta. Tenkte jeg kunne prøve å trene ca annenhver dag. Det burde holde. Etter jobb hadde jeg time hos frisør. Hadde ikke klippet meg på ca et år, så det var på tide. Pyntet litt på etterveksten også da.

På kvelden gjorde jeg litt “lekser” da, så det ble en sen kveld foran PC´en igjen…

❤ Fredag

Våknet lenge før vekkerklokken, rart nok. Så jeg dro på trening litt tidligere enn vanlig. Men på grunn av kneet tok jeg det litt med ro, og droppet benpress. Men ellers en grei og snill ben-økt. Det var deilig å ha litt ekstra tid på morgenen. Når vi kom hjem fra jobb hadde jeg fått et brev. Det var resultatet fra MR sist mandag. På ark nr 1 sto det på et menneskelig språk at de har henvist meg til Ullevåls ortopediske avdeling, så de vil kontakte meg. Snart håper jeg. På ark 2 sto det masser av avanserte doktor-setninger som jeg ikke skjønte bæret av. Ingenting om Artrose, men mange “Menisken”. Men forhåpentligvis får jeg snart vite hva alt betyr. Lå rett ut i sofaen hele kvelden med kneet høyt. Nå begynner jeg å bli skikkelig lei av å ha vondt absolutt hele tiden. La ut et lite innlegg om hvordan jeg savner havet. Vi begynte å se på Jul i Blod-fjell. Ganske bra 🙂

❤ Lørdag

Så deilig med en fri lørdag. Og siden det var advents-helg, gikk jeg og Frida i boden og hentet adventspynt. Så ryddet vi og pyntet. Når Marius kom hjem fra jobb lagde han Ribbe til middag, og så var det sofakos resten av lørdagen. Litt jordbær i melk til dessert. Nam nam.

❤ Søndag

Gikk på vekta. Jeg visste at jeg ikke har vært så streng med meg selv denne uka, så regna ikke med å ha gått ned noe. Men bittelitt så!

 

UKENS VURDERINGER:

Antall Treningsøkter: 🏆🏆🏆

Smerter (0-10): 😫😫😫😫😫😫😫😫😫

Jeg er mest stolt av: at jeg har trent selv med vondt kne…
Jeg angrer mest på: at jeg ikke har vært litt strengere på porsjonene denne uka. 

UKENS VEKT: 80,8 = UKE -0,1

TOTALT -6,2 KG PÅ 14 UKER.

Idag skal vi nok bare late oss, så får vi se hva som skjer. Kanskje vi blir rastløse og tar en tur et sted som vi pleier… Ellers gjør det meg ingenting å bare bli her i jule-stuen.

Idag er det faktisk bare 3 uker til julaften, og det er 1. advent!

God søndag alle sammen!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!

X