Close

Uke 13 – Nye tider!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Hver dag skriver jeg litt i min slanke-dagbok, og hver uke deler jeg den med dere. Så her er uken som gikk:

❤ Søndag

Forrige søndag slappet vi mest av, tok en liten tur opp til “Over Oslo” igjen, denne gang fikk Frida endelig vært med. Og det var ikke tåkete, så vi fikk sett den flotte utsikten!

Etter middag installerte jeg et gammelt spill som jeg plutselig savnet stort, nemlig SIMS4. Det er så deilig å bare koble ut en gang iblant med å bygge hus, lage liksom-familier og leve helt andre liv i noen timer. Jeg er veldig fornøyd med mitt eget liv altså 🙂

Jeg bestemte meg også for å kutte ut kalori-tellingen, som jeg har gjort i 2 uker nå. Jeg tror ikke jeg trenger det lenger, da jeg nå har skjønt hvor mye jeg egentlig spiste, og lært masse fine små sunne måltider. Ble ganske fort vant til mindre porsjoner og kuttet ut de aller verste uvanene.

❤ Mandag

Mandag morgen tok jeg på meg treningsklærne igjen, men stoppet opp og ble usikker. Kneet var fortsatt på forverringens vei, og det kjennes ikke ut som om det blir så happy av treningen. Fått råd om å gå tur, men det klarer jeg ikke, jeg blir bare verre etter en 10 min gåtur. Uansett hvordan jeg har trent, har kneet blitt verre etterpå.

Når jeg kom på jobb, dukket ikke kunden min opp. Veldig irriterende, men sånt skjer en gang iblant. Bare håper jeg klarer ukesbudsjettet mitt sånn at jeg kan betale nedbetalingen til kemnerene (skattegjelden) sånn at de godtar forslaget jeg søkte om.

Jeg brukte de ledige timene til å oppsøke en lege for å få sjekket kneet. Fastlegen min hadde ikke tid før om en uke, så da ble det Aleris. Aldri vært der før. Men fikk henvisning til MR, og fikk time til dette førstkommende mandag. Så det blir jo spennende! Da får jeg vel endelig bekreftet om det er Artrose, som min forrige lege sa, eller om det er noe helt annet.

Når vi kom hjem fra jobb, hadde jeg fått et brev fra Helfo. Jeg har stått på venteliste hos en godt anbefalt lege en god stund, men fra desember er han min nye fastlege! Jeg håper han er så grundig og flink som ryktet sier.

❤ Tirsdag

Ingen trening nå heller, bestemte meg bare for å ta pause fra trening noen dager, for å se hvordan utfallet av det blir. Etter jobb lagde JEG middag, men Marius hjalp meg da. Spagetti Bolognese. Veldig godt. Spilte litt Final Fantasy.

❤ Onsdag

Fikk en avbestilling igjen. Ikke bra… Men brukte dagen sammen med Marius på å planlegge en evt oppussing på studioet i løpet av vinteren/våren, det var jo hyggelig da. På kvelden la jeg ut en ny video (hjemmetatovører). Jobbet enda litt til med oppussingen, fant noen gulv som kunne være aktuelle.

❤ Torsdag

Fikk sove lenger på grunn av noen timer fri på formiddagen, så tok det med ro hjemme, skrev litt notater til bloggen, og kladdet litt på oppsummeringen jeg skal legge ut på kveld. Etter jobb dro jeg og Marius på Burger King! Nei! Jeg tenkte jeg var flink ved å bare kjøpe en liten pakke Nuggets (213 kcal), en sweet&sour dipp (39 kcal) og en “kaffe” eller rettere sagt, en Cappuccino Frappé (398 kcal).

Klarte heldigvis å la vær å drikke hele. Den var mektig. Men akkurat sånne kalori-bombe-kaffer er min svakhet, virkelig! Så jobbet jeg litt med designs til kunder på kvelden.

❤ Fredag

Fortsatt var kneet såpass vondt at jeg ikke turte å gå å trene. Kneet har faktisk også vært vondt på nettene hele denne uken, jeg våknet hver gang jeg skulle snu meg fordi det var så ubehagelig. Gleder meg bare til MR på mandag.

Rolig kveld, bortsett fra turen til Storo Storsenter, på selveste Black Friday. Heldigvis dro vi derfra før kvelds-rushet startet. Vi kjøpte ingenting. Men koste oss med en kaffe på Jordbærpikene. Resten av kvelden satt jeg og jobbet med layouten på bloggen. Jeg blir liksom aldri sånn helt 100% fornøyd.

❤ Lørdag

En veldig grei og rolig lørdag, som vanlig. Kneet startet veldig smertefritt, men ble “normal” og kjempevond igjen etter jobb. Vanligvis har vi rødt kjøtt på lørdager, men nå fikk vi lyst til å smake litt på julematen, så det ble ribbe. Jobbet enda mer med bloggens utseende utover kvelden, ble vel nesten ferdig…

❤ Søndag

Gikk på vekta, og er ikke misfornøyd! Jeg har merket at jeg spiser betydelig mindre, men at flere gamle vaner forsøker å snike seg tilbake, så mange ganger må jeg rette på hva jeg holder på å gjøre. Men det er vel en vanesak det også. Så dette betyr jo også at det er mulig å gå ned i vekt uten å trene også, fordi kostholdet er forbedret og minsket.

UKENS FAVORITT APP:

Det er nok Bitmoji, den herlige appen som lager små tegninger av deg selv i forskjellige settinger. Mange bruker den aktivt i Snapchat. Jeg bruker den mye i bloggen 🙂

UKENS VURDERINGER:

Antall Treningsøkter:

Smerter (0-10): 😫😫😫😫😫😫😫😫

Jeg er mest stolt av: at jeg spiser mindre uten å telle kalorier.
Jeg angrer mest på: Cappuccino Frappè, hvis jeg MÅ angre 😉 

UKENS VEKT: 80,9 = UKE -1,2

TOTALT -6,1 KG PÅ 13 UKER.

Nå noen timer igjen til min første store oppsummering for første kvartal, så følg med utover ettermiddagen idag.

Idag er det faktisk 4 uker til julaften. Nå begynner jeg å glede meg til å få litt julestemning…

God søndag alle sammen!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on email
Email

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Please, leave a comment!

Welcome to my website! I am Linda Rodahl, more known as Electric Linda, a tattoo artist and a whole lot more… See me and my Attitude Tattoo Studio crew on our very own Workplace Reality TV show “Tatovørene” NOW on DPlay/Max/Fem.

X