Uke 12 – Ned og så opp igjen…

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Hver dag skriver jeg litt i min slanke-dagbok, og hver uke deler jeg den med dere. Så her er uken som gikk: Forrige søndag kveld endte dessverre med et ikke så lite angstanfall. Det er denne Borderline som tar litt over følelsene mine til tider. Heldigvis ikke ofte dette skjer. Men jeg har lyst til å ta tak i dette, sånn at jeg kanskje kan unngå sånne hendelser.

❤️ Mandag

Tror jeg hadde en ok økt på treningen, men var ikke helt tilstede. Husket egentlig ikke så mye av den økten. Fikk bestilt time hos lege om noen uker, flere årsaker, mest på grunn av kneet, men også for å prøve å få henvisning til psykolog for utredning. Fikk heldigvis snakket masse med Marius utover kvelden, så han reddet meg ut av det igjen.

❤️ Tirsdag

Tirsdagen var bedre. Kjørte underkropp tungt/kort. Kjørte på med pike på ball på slutten, veldig slitsomt, men kjente en god effekt. Avsluttet med Fiskespillet på romaskin igjen, veldig moro. Vanligvis drikker jeg jo masse kaffe, men har kuttet ned ekstremt. Kjøpte en Te i butikken, tenkte teste den. Greit å ha en kopp å kose seg med på kvelden. Den luktet FORFERDELIG! Men smaker faktisk veldig godt. Den heter Pukka Night Time. Anbefales 🙂

Her fant jeg en liten videosnutt som viser hvordan pike på balanseball ser ut. Jeg er ikke så rett som henne ennå, men det kommer seg. Helt SUPER for kjernemuskulaturen!

❤️ Onsdag

Kardio på onsdag gikk helt greit. Hadde ren kardio. Kjørte Fiskespillet igjen på slutten. Blir jo bedre og bedre! Var ganske støl etter ben-økten fra gårsdagen. Og veldig støl i nedre rygg etter pike på balanseball.

Etter middag dro vi til Storo Storsenter for at Frida kunne shoppe litt fra gavekortet hun hadde fått til bursdagen sin. Hele 2 ganger ble hun spurt “Unnskyld, jobber du her?” mens hun gikk rundt og tittet på barneavdelingen. Vi lo godt av det. Hun er jo ganske høy.

❤️ Torsdag

Treningen gikk ganske bra. Hadde overkropp lett/lenge. Kjørte en økt Tabata på ellipse på slutten. Blir lettere for hver gang. Faktisk fortsatt litt støl i ryggen etter balanse ballen. På kvelden fikk jeg redigert flere videoer som er klare til å legges ut. Gleder meg!

❤️ Fredag

Veldig digg trening. Kjørte underkropp/ben lett/lenge. Og en Tabata på sykkel som avslutning. Fikk en avbestilling på jobb, så jeg brukte dagen hjemme til å vaske klær, rydde, og så forberede litt til bursdagsfeiringen til Frida og en klassevenninne som var senere på kvelden. Gikk en tur for å hente noe, og på vei tilbake kapitulerte kneet helt, og jeg måtte halte hjem med farten til en snegle. Rart at kneet tåler styrketrening og Tabata på sykkel, men ikke en liten gåtur… Bursdagsfeiringen gikk bra, bortsett fra alle pølser, cheese doodles, kanelboller og potetgull jeg trykket i meg. Det var jo så godt! Jeg fikk den “åh, deg har jeg savnet”-følelsen. Jaja… Sånn kan det gå.

❤️ Lørdag

Jeg tok på meg treningstøyet, men kjente fort at kneet ikke var like villig som mitt hode. Så etter frokost tok vi turen til Strømmen Storsenter sånn at Frida kunne shoppe litt for bursdags-pengene hun fikk. Enda en gang ble hun spurt om hun jobbet der! Haha. Og til lunsj ble jeg overtalt (uten veldig mye effort) til å spise på McDonalds. Måltidet jeg spiste var nesten hele mitt dags-budsjett. Noen mener det er bra å ha en “Cheat-day” en gang i uka, mens andre er uenige. Jeg var enig akkurat denne helgen. Men kneet mitt ble bare verre og verre, og etterhvert en konstant strøm av smerter fra korsryggen ned i hele høyre benet, men mest iling midt i kneet. Smurte på Voltarol Forte og slang i meg en ibux så fort vi kom hjem, og det hjalp heldigvis litt etter en stund. På kvelden og natten var vi barnevakt for Fridas fetter, det var kjempekoselig! Frida var en kjempeflink barnevakt!

❤️ Søndag

Jeg våknet opp til å høre Frida leke med lille fetteren sin på snart 2 år. Jeg gikk på vekta, hadde ikke forventet en like bra uke som forrige, men synes samtidig at det er rart å gå opp 100g når jeg faktisk har holdt meg til 1200 kcal helt frem til fredag kveld. Men men… Så hadde vi vår favoritt: Cowboy-frokost! Jeg tok en betydelig mindre porsjon selvfølgelig. Så nå sitter jeg her og skriver, med en god kopp te, Frida og lille fetter sitter og koser seg med barne-film og Marius ser på oppussings-program.

UKENS FAVORITT APP:

Det er en ny app jeg fant forrige søndag, da jeg skulle prøve å lage en graf, så fantes det selvfølgelig en app for akkurat dette. Det er “My Weight” (“Overvåk Vekt”).

UKENS VURDERINGER:

Antall Treningsøkter: 🏆🏆🏆🏆🏆

Smerter (0-10): 😫😫😫😫😫😫😫😫

Jeg er mest stolt av: at jeg fortsatt holder ut.
Jeg angrer mest på: at jeg ikke har mast på leger tidligere med tanke på smertene… 

UKENS VEKT: 82,1 = UKE +0,1

TOTALT -4,9 KG PÅ 12 UKER.

Nå er det 1 uke igjen til min første store oppsummering for første kvartal. Det blir spennende, da blir det graf og før-og-etter-bilder.

Idag er det faktisk 5 uker til julaften.

Nå skal jeg leke litt med Frida og lille fetter og så får vi se hva vi finner på senere idag! God søndag alle sammen!

God søndag alle sammen!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!

X