Close

Uke 11 – Nytt kapittel – Telle Kalorier!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Hver dag skriver jeg litt i min slanke-dagbok, og hver uke deler jeg den med dere. Så her er uken som gikk: Forrige søndag tok vi en liten søndagstur på Mathallen, for å dele en veldig god Duck In Heaven-baguett, og så tok vi en kjøretur opp til “Over Oslo” igjen, delte en vaffel på den koselige kafeen. Var veldig tåkete, så fikk ikke sett utsikten denne gang heller. Resten av dagen gikk til å redigere videoer, som kommer i ukene fremover. Avsluttet søndagen med å lese litt om kalorier, og fant ut et dags-budsjett på kalorier, og bestemte meg for å kjøre igang. Må jo se om kalori-telling faktisk kunne fungert for meg.

❤️ Mandag

Treningen på mandag morgen gikk veldig bra, som vanlig. Kjørte litt ekstra på mange øvelser, og klarte å avslutte med 8 runder på ellipse OG 8 runder på sykkel! Rekord! Jeg skal jobbe meg oppover her, dette begynner å bli moro! Så var det den nye kostholds-hverdagen min da, å telle hver eneste kalori jeg spiser, det var veldig uvant, men ikke så vanskelig som man skulle tro. Klarte å holde meg til ganske nøyaktig 1200 kalorier. Etter jobb la jeg ut en liten video om hvite tatoveringer!

❤️ Tirsdag

Wow, treningen på tirsdag må ha vært en slags rekord. Jeg trente absolutt alt jeg skulle, enda litt tyngre enn tidligere, OG avsluttet med 2 økter av 8 runder med Tabata, en på ellipse og en på sykkel. Etter jobb laget JEG middag, da ble det taco, for min del ble det mest grønt, litt karbonadedeig, uten lefser, mager kesam istedenfor rømme, og spiste faktisk en veldig god og mettende middag på totalt 437 kcal, og fortsatt totalt 1200 på hele dagen. Jeg la også ut et lite innlegg om Booking for første del av 2018.

❤️ Onsdag

Frida hadde bursdag på onsdag, så det ble litt gaver og hygge på morgenen, så ingen trening. Frida bakte brownies på ettermiddagen, som jeg tok et halvt stykke av, men klarte meg på kun 1400 kcal uansett. Utrolig koselig med familien på besøk for Fridas bursdagsfeiring, min bror med familie og pappa med kone. På kvelden la jeg ut en ny video: Balansere tattoo karriere med familie.

❤️ Torsdag

Digg å trene igjen. Torsdagen gikk veldig bra. Overkropp har blitt en ny favoritt. Og som min nye tradisjon, avsluttet jeg med Tabata, men kun 1 økt på 8 runder.

Kneet var ikke veldig samarbeidsvillig, og ble bare verre utover dagen. Den teipen jeg snakket så varmt om forrige uke er ikke lenger så godt likt. Jeg skiftet teip på mandag, og den hadde nesten ikke noen effekt hele denne uka. Vet du hva? Jeg spiste faktisk fiskeboller (uten saus) og cottage cheese til lunsj! Utrolig lite spennende smak, men da har jeg testet det, til kun 150 kcal. Etter jobb laget JEG middag igjen, men ikke akkurat noe gourmet middag, det ble ferdig stekt kylling, og salat. Tørt og kjedelig, men jeg synes det var helt greit. Begynner å bli vant til kjedelig kalorifattig mat nå…

❤️ Fredag

Nei, uff, kneet skrek av smerte så fort jeg begynte å gå mot treningsstudioet. Men jeg tok en rolig 10 min på ellipse, noen fine mageøvelser på stabilitetsball og deretter fant jeg et spill påromaskinen! What? Ja, jeg spilte et fiskespill! Det var jo kjempegøy! Var en veldig morsom måte å kjøre HIIT. Så fra nå av skal jeg spille minst en gang i uka, og prøve å slå rekorden hver gang. Har du prøvd dette? Hva er din rekord?

Processed with VSCO with s3 preset

Kneet var ikke like happy etterpå da. Og var like vondt hele dagen. Jeg snik-veide meg etter treningen. Marius spurte om jeg hadde veid meg, tror han var like nysgjerrig som meg siden jeg har klart å være så streng på kaloriene hele uka. Faktisk gått ned akkurat en kilo fra søndag morgen til fredag morgen. Ut over dagen kjente jeg at hoften var verre igjen, en rar smerte som iler nedover baksiden av låret fra høyre siden av korsryggen. Må få sjekket dette igjen hos legen. De finner jo aldri noe spesifikt. Til middag spiste vi Vossakorv og kålrabistappe. Ble bare en liten porsjon, men klarte fortsatt å holde kalori-budsjettet. Barnefri helg, så spilte litt Final Fantasy på kvelden.

❤️ Lørdag

Kneet gjorde vondt allerede før jeg sto opp av senga, så det fristet ikke å gå og trene nå heller. Rolig dag på jobb. Til middag laget Marius and med fløtegratinertepoteter og bernaise. Jeg måtte lage meg en ganske liten porsjon, så merket jeg ble litt gretten av å ha så lite på tallerken. Men alt var kaloribomber, så måtte jo være forsiktig. Vi hadde til og med kjøpt inn potetgull og dipp (eller grønnsaker og dipp av mager Kesam til meg), men det ble aldri tatt frem. Kanskje sparer det til søndag kveld – mmmm…

❤️ Søndag

Dette her er helt sprøtt, jeg mener det! Jeg visste at jeg mest sansynlig skulle gå ned over en kilo denne uka, siden alerede på fredag hadde gått ned en kilo siden søndag. MEN, dette tar helt av, jeg måtte veie meg 4 ganger, og Marius kom og veide seg også, for å sjekke at vekta ikke var ødelagt eller blitt gal. Det kan ikke være mulig å ha gått ned 1,6 kilo på 2 dager? Fra fredag morgen til søndag morgen? 1,6 kilo? Tilsammen på hele uka hele 2,6 kilo!

En av ukens favoritt-snacks! Spelt-lefse, cottage cheese, kylling-pålegg, agurk og litt salt og pepper. Nam nam. ca 130 kcal.

UKENS FAVORITT APP:

Det må jo bli LIFESUM, siden den har vært min kalori-assistent hele uka. Helt super! Har prøvd andre lignende apper, men denne er enklest i forhold til å bare scanne matvaren for alle næringsinnhold og kalorier. Anbefales hvis man går inn for å telle absolutt alt man putter i seg.

UKENS VURDERINGER:

Antall Treningsøkter: 🏆🏆🏆🏆

Smerter (0-10): 😫😫😫😫😫😫😫😫

Jeg er mest stolt av: at jeg har klart å telle alle kalorier, og å holde budsjettet.
Jeg angrer mest på: ingenting. skulle gjerne ha trent mer, men kneet sa nei.

UKENS VEKT: 82 = UKE -2,6

TOTALT -5 KG PÅ 11 UKER.

Nå er det 2 uker igjen til min første store oppsummering for første kvartal, og jeg er i mål med mine første 5 kilo! Helt fantastisk!!! Men det betyr ikke at jeg skal ta pause fra den nye livsstilen min nei! Heller bare komme i mål tidligere enn jeg håpet på, hvis alt fortsetter sånn her da…

Idag er det faktisk 6 uker til julaften. Må vel tenke på kalendere og sånn snart…

Nå skal jeg nerde litt og lage en graf over vektnedgangen, sånn at man kan se fremgangen i tall – kjempegøy, ikke sant? God søndag alle sammen!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on email
Email

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Please, leave a comment!

Welcome to my website! I am Linda Rodahl, more known as Electric Linda, a tattoo artist and a whole lot more… See me and my Attitude Tattoo Studio crew on our very own Workplace Reality TV show “Tatovørene” NOW on DPlay/Max/Fem.

X