Hver dag skriver jeg litt i min slanke-dagbok, og hver uke deler jeg den med dere. Så her er uken som gikk: Forrige søndag dro jeg og Marius på en harrytur til Nordbysenteret i Sverige. Vi hadde ikke helt planlagt noe, annet enn vaskemiddel, tøy mykner og såpe. Men vi hamstret allikevel en god del.

❤️ Mandag

På mandag morgen hørte jeg Frida sto opp en time for tidlig, stakar, vi hadde glemt å stille klokken hennes. Men hun var like blid, fikk se hva hun ville på TV en hel time. Treningen gikk veldig bra! Mandager har blitt en ny favoritt, det går alltid bra, har nesten fått savne treningen litt, og energien er på topp. Kjørte til og med en Tabata økt på 6 runder på ellipse maskinen på slutten, det skal visst gjøre underverker for forbrenningen.

TABATA – hva er det?

  • 20-sekunders intervaller med full gass.
  • 10 sekunder pause.
  • Gjenta åtte ganger per økt.

På kvelden dro jeg og Frida hjem til broren min og hans familie, hvor de hadde Halloween-verksted. Det var sååå gøy! La også ut en video: Sleeve steg for steg – session 2.

❤️ Tirsdag

Ble litt sen på treningen, fordi jeg hadde glemt pulsklokken hos broren min, måtte jo ha den først! Er så moro å faktisk se tallene på hvor flink man har vært, etter treningen. Kjørte underkropp tungt. Selv om jeg kortet litt ned på økten, kjørte jeg på, og klarte faktisk 7 runder av Tabata på ellipse (kun klart 6 runder tidligere). Tungt men godt! Etter jobb sminket jeg Frida klar for Halloween. Og avsluttet Halloween med enda et innlegg.

❤️ Onsdag

Onsdag morgen klarte jeg å stå opp i god tid, og hadde en bedre kondis økt. Jeg kjørte 6 runder Tabata på sykkel og 6 runder på ellipse, og deretter litt kjerne på yoga ball. Jeg la veldig merke til at det nesten ikke var noe antydning til smerter i kneet, etter at jeg satte på Kinetisk teip på mandag kveld. Er dette psykisk? Eller hjelper teipen virkelig så godt? Etter jobb hadde eg tenkt til å filme noen nye videoer, men mikrofonen var ødelagt, så jeg måtte utsette det. På kvelden la jeg ut en video: Hvordan tatoveringer forandret meg.

❤️ Torsdag

Jeg hadde faktisk enda en fin økt på treningen. Sliter fortsatt bittelitt med å faktisk være der tidsnok, så må ofte kutte litt ned på noen øvelser, men skal skjerpe meg der. Fikk tatt enda en Tabata økt, på sykkel idag, 6 runder etter treningen. På jobb var jeg ikke flink til å spise, det ble kun 2 Nutrilett barer, som jeg hadde fått av stamkunden Terje (tusen takk Terje!) men jeg skulle spist en ordentlig lunsj, men det skjedde ikke, så jeg ble skikkelig trøtt og sliten ved 5-tiden, så avsluttet dagen og dro hjem. Da hadde Marius og Frida vært ute og kjøpt asiatisk take-away, så jeg slukte en porsjon stekt ris med kylling på et par minutter. Så gjorde jeg noe jeg er veldig glad i: Å organisere google-kalenderen min, dvs legge inn treningsplan, når jeg skal filme, når jeg skal redigere, når jeg skal laste opp på youtube, osv….

❤️ Fredag

Treningsøkten på fredag gikk veldig bra. Fortsatt veldig imponert over effekten av den teipen jeg satte på kneet. Kjørte ben, lett men lenge. Avsluttet med… Tabata! På sykkel, 6 runder, en økt.

❤️ Lørdag

Lørdagen gikk så sinnsykt fort, hadde et møte på jobben ganske tidlig, så trente ikke. Fikk filmet flere videoer, og så redigert en nesten ferdig. Biff til middag, og koste oss på kvelden med Apotekernes Julmust og litt potetgull og dip.

❤️ Søndag

Nei, nå er jeg sur. Gikk på vekta. Gått opp igjen. Og jeg som var så flink å trene, og har spist mye mindre. Har jeg evt spist for lite? Sånn at kroppen går i sparemodus? Jeg vet ikke. Nei, nå husker jeg, det var jo Halloween! Masse godteri på verkstedet på mandag, og pizza på tirsdag. Jaja, nå skal jeg redigere masse videoer, og så skal jeg finne en fin matplan for hele neste uke, så skal jeg prøve å følge den. Er vel på tide å tenke enda litt mer fokusert på kostholdet, nå som treningen nesten går av seg selv.

UKENS FAVORITT APP:

Vintage Design – veldig fin app for å lage logoer, bilder med tekst, thumbnails til youtube videoer,

UKENS VURDERINGER:

Antall Treningsøkter: 🏆🏆🏆🏆🏆

Smerter (0-10): 😫😫😫

Jeg er mest stolt av: at jeg har trent 5 dager på rad OG kjørt litt Tabata etter hver økt.
Jeg angrer mest på: godteri, pizza og potetgull med dip.

UKENS VEKT: 84,6 = UKE +1

TOTALT -2,4 KG PÅ 10 UKER.

Nå er det 3 uker igjen til min første store oppsummering for første kvartal. Spørs om jeg klarer delmålet etter en sånn uke… Idag er det faktisk 7 uker til julaften.

God søndag alle sammen!

Advertisements