Uke 1 – Øvelse gjør mester!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Dette er uke 1 av mitt 1års løfte – som jeg skrev en introduksjon om tidligere.

Sist søndag hadde jeg som sagt bursdag, og det ble kaffe og kaker. Oreo iskake og Pavlova! Finnes det noe bedre? Jeg tok et lite stykke av hver – nei nå lyver jeg, jeg tok et megastort stykke av hver! Men det var jo tross alt min bursdag! Haha

Mandag morgen gledet jeg meg faktisk til trening. Trente rygg og biceps. Følte meg utrolig frisk og opplagt hele dagen. Bruker JeFit appen for å holde styr på program og logging. Får poeng og pokaler, så det gir litt underholdning til arbeidet. Anbefales.

Tirsdag var en spesiell dag, fordi Marius – samboeren min – fikk billappen! Han er skikkelig Oslogutt, så har ikke tidligere sett behovet. Så etter middag tok han med Frida på en kjøretur til en kompis og hans sønn for en slags playdate, så jeg fikk leiligheten for meg selv i flere timer. Hva gjør jeg da? Spiller Final Fantasy 14 online! Kjente utover kvelden at kneet begynte å bli hovent og sint igjen. Og etter noen timer spilling kjenner jeg senebetennelse ile i håndleddet og skulderen, så bør nok ikke spille så mye av gangen.

Onsdag, fortsatt ganske vondt kne, men trente allikevel ben og skuldre. Må bare slutte å bruke smertene som en unnskyldning til å ikke trene. Prøvde meg på en del ting i planen jeg aldri hadde gjort før, så jeg følte meg litt nybegynner på gymmen, men jeg bare kjørte på, latet som om jeg hadde gjort dette mange ganger før, og det ga meg en liten push til å bare gi gass.

Torsdag morgen vurderte jeg nesten å ta en bonus-tur til gymmen, men siden jeg ikke måtte, sov jeg heller litt lenger. Selvdisiplinen er ikke helt på plass ennå… På kvelden la jeg ut et personlig innlegg her jeg har kladdet på i flere dager, som handler om å stirre..

Fredag var jeg skikkelig gira igjen på å trene. Kneet var ikke like villig, så jeg holdt meg mest til kjernemuskulatur og avsluttet med roing. Alt er jo slitsom og vondt nå i starten, så jeg forventer ikke lange og harde økter ennå, men er super fornøyd med at jeg faktisk har trent 3 ganger denne uken! Jeg rakk også å lage omelett-muffins før jeg dro på jobb! Helt utrolig hva man kan når man vil 😉

img_3884

Fredag kvelder er alltid stille og rolige. Fikk redigert og lagt ut en ny video om Tattoo Stiler.

Lørdag var en kort dag på jobb, så Marius og jeg tok en tur til Strømmen Storsenter. Allerede på vei inn på senteret kjente jeg at kneet begynte å ile, og jo mer jeg gikk jo verre føltes kneet. Dette satte fort en stopper for vår hyggelige kjærestetur, så da ble det å dra hjem igjen. Før vi dro spiste vi lunsj på Sushi ToGo. Det var digg 🙂

img_3904.jpg

De hadde en så nydelig gasspeis der. Sånn drømmer vi om å ha på studioet…

Søndag var en avslappet dag, startet dagen med Cowboy frokost (egg, bacon, pølser og tomatbønner), kanskje ikke det sunneste valget, men det mettet og smakte utrolig godt. Så dro vi og hentet Frida hos faren sin. Digger at Marius og jeg alltid gjør sånne ting sammen. Vi er nesten aldri fra hverandre. Det er skikkelig trygghet for meg 🙂

Kneet har bare blitt verre i løpet av helgen. Og senebetennelsen i armen kommer og går fortsatt. Føles faktisk litt urettferdig å få vondt nå som jeg trener og gjør noe med helsa, men kanskje det bare blir verre før det ble bedre? Vurderer å lete hardere etter en behandlingsform som kan fungere. Som jeg har skrevet tidligere har jeg prøvd kiropraktorer, fysioterapeuter, akupunktur og naprapat. Tips meg gjerne hvis du vet om noe jeg ikke har prøvd.

Sliter også litt med å finne en enkel, tilgjengelig og sunn lunsj til jobben. Kommer ikke til å bake slike omelett-muffins hver dag… Har blitt litt for opphengt i nitrilett bars og shakes, men tror ikke det er bra i lengden. Har du noen gode tips til sunn og enkel lunsj til hektiske dager på jobb?

Nå skal jeg slenge meg på sofaen og nyte ukens siste familietid og lammestek før en ny uke begynner.

Ha en fortsatt strålende søndag!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!

X