Uke 1 – Øvelse gjør mester!

Dette er uke 1 av mitt 1års løfte – som jeg skrev en introduksjon om tidligere.

Sist søndag hadde jeg som sagt bursdag, og det ble kaffe og kaker. Oreo iskake og Pavlova! Finnes det noe bedre? Jeg tok et lite stykke av hver – nei nå lyver jeg, jeg tok et megastort stykke av hver! Men det var jo tross alt min bursdag! Haha

Mandag morgen gledet jeg meg faktisk til trening. Trente rygg og biceps. Følte meg utrolig frisk og opplagt hele dagen. Bruker JeFit appen for å holde styr på program og logging. Får poeng og pokaler, så det gir litt underholdning til arbeidet. Anbefales.

Tirsdag var en spesiell dag, fordi Marius – samboeren min – fikk billappen! Han er skikkelig Oslogutt, så har ikke tidligere sett behovet. Så etter middag tok han med Frida på en kjøretur til en kompis og hans sønn for en slags playdate, så jeg fikk leiligheten for meg selv i flere timer. Hva gjør jeg da? Spiller Final Fantasy 14 online! Kjente utover kvelden at kneet begynte å bli hovent og sint igjen. Og etter noen timer spilling kjenner jeg senebetennelse ile i håndleddet og skulderen, så bør nok ikke spille så mye av gangen.

Onsdag, fortsatt ganske vondt kne, men trente allikevel ben og skuldre. Må bare slutte å bruke smertene som en unnskyldning til å ikke trene. Prøvde meg på en del ting i planen jeg aldri hadde gjort før, så jeg følte meg litt nybegynner på gymmen, men jeg bare kjørte på, latet som om jeg hadde gjort dette mange ganger før, og det ga meg en liten push til å bare gi gass.

Torsdag morgen vurderte jeg nesten å ta en bonus-tur til gymmen, men siden jeg ikke måtte, sov jeg heller litt lenger. Selvdisiplinen er ikke helt på plass ennå… På kvelden la jeg ut et personlig innlegg her jeg har kladdet på i flere dager, som handler om å stirre..

Fredag var jeg skikkelig gira igjen på å trene. Kneet var ikke like villig, så jeg holdt meg mest til kjernemuskulatur og avsluttet med roing. Alt er jo slitsom og vondt nå i starten, så jeg forventer ikke lange og harde økter ennå, men er super fornøyd med at jeg faktisk har trent 3 ganger denne uken! Jeg rakk også å lage omelett-muffins før jeg dro på jobb! Helt utrolig hva man kan når man vil 😉

img_3884

Fredag kvelder er alltid stille og rolige. Fikk redigert og lagt ut en ny video om Tattoo Stiler.

Lørdag var en kort dag på jobb, så Marius og jeg tok en tur til Strømmen Storsenter. Allerede på vei inn på senteret kjente jeg at kneet begynte å ile, og jo mer jeg gikk jo verre føltes kneet. Dette satte fort en stopper for vår hyggelige kjærestetur, så da ble det å dra hjem igjen. Før vi dro spiste vi lunsj på Sushi ToGo. Det var digg 🙂

img_3904.jpg

De hadde en så nydelig gasspeis der. Sånn drømmer vi om å ha på studioet…

Søndag var en avslappet dag, startet dagen med Cowboy frokost (egg, bacon, pølser og tomatbønner), kanskje ikke det sunneste valget, men det mettet og smakte utrolig godt. Så dro vi og hentet Frida hos faren sin. Digger at Marius og jeg alltid gjør sånne ting sammen. Vi er nesten aldri fra hverandre. Det er skikkelig trygghet for meg 🙂

Kneet har bare blitt verre i løpet av helgen. Og senebetennelsen i armen kommer og går fortsatt. Føles faktisk litt urettferdig å få vondt nå som jeg trener og gjør noe med helsa, men kanskje det bare blir verre før det ble bedre? Vurderer å lete hardere etter en behandlingsform som kan fungere. Som jeg har skrevet tidligere har jeg prøvd kiropraktorer, fysioterapeuter, akupunktur og naprapat. Tips meg gjerne hvis du vet om noe jeg ikke har prøvd.

Sliter også litt med å finne en enkel, tilgjengelig og sunn lunsj til jobben. Kommer ikke til å bake slike omelett-muffins hver dag… Har blitt litt for opphengt i nitrilett bars og shakes, men tror ikke det er bra i lengden. Har du noen gode tips til sunn og enkel lunsj til hektiske dager på jobb?

Nå skal jeg slenge meg på sofaen og nyte ukens siste familietid og lammestek før en ny uke begynner.

Ha en fortsatt strålende søndag!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked “Uke 1 – Øvelse gjør mester!”, please feel free to share it with others. Comment below if you want to ask me a question or just say Hi. Sorry for the language confusion these days, I am currently switching over to English.

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

Do you want blog updates in your inbox? I write a weekly newsletter with the latest posts. You can sign up for it HERE. It’s completely free.

See ya!

Please follow and like me:
error
Advertisements
4 Comments
 • Lilli
  Posted at 16:25h, 03 September Reply

  Hva med å prøve en Osteopat? Jeg har leddgikt og før jeg fikk diagnosen, så sleit jeg med vondter overalt som ingen kunne hjelpe meg med.. (prøvde akupunktur, fysio, naprapater Og tilogmed en med “varme hender”) Sidte forsøket var en som var osteopat! Og han gjorde livet mitt levelig igjen.. verdt et forsøk!😉

  • electriclinda
   Posted at 16:28h, 03 September Reply

   Har hørt en del godt om de. Skal sjekke det ut! Tusen takk!!! 😀

 • Kaya
  Posted at 16:44h, 03 September Reply

  Jeg pleier å lage noen superenkle, gode og mettende proteinrundstykker 🙂 Det tar deg ca 20 minutter å lage.
  300 g cottage cheese eller mager kesam
  250 g havregryn
  2 egg
  1 ss solsikkefrø (evt andre frø)
  1 klype salt
  1 ts bakepulver
  Blandes godt (evt med stavmikser) til nesten alle klumpene i cc er borte. Lag boller med en spiseskje og sett på stekebrett. Stekes midt i ovnen på 210 grader i ca 10-12 minutter 👌
  Dette gir deg ca 8 rundstykker ut ifra hvor store du velger å lage de. De kan lett fryses 🙂
  Lykke til videre med å nå målet ditt! Heier på deg 💪😁

  • electriclinda
   Posted at 16:48h, 03 September Reply

   Supert!!! Tusen takk! Skal teste det en dag! 😘

Please, leave a comment!

X