Time 4 Change – ikke undervurder en god BH! (personlig anbefaling)

Jeg har i tidligere kun kjøpt undertøy billigst mulig på H&M, Cubus, KappAhl osv. Kvantitet foran Kvalitet! Gode tilbud! 3 for 2 osv… Selvfølgelig vil man spare penger! Men merket ofte at de fort ble slitte, var rare former, fikk 4 pupper, strammet for mye oppå skuldrene eller under armene, og ofte laget valker jeg egentlig ikke hadde. Ok, kanskje litt, men man vil jo i hvert fall ikke fremheve de!

Når vi var i Danmark i sommer var jeg for første gang innom butikken Change, som jeg har blitt anbefalt før men aldri prioritert.

Jeg spurte om hjelp til å finne en bra BH, og ble raskt målt opp, og hun fant frem en BH hun anbefalte til akkurat meg. Jeg prøvde den, og hørte engler i kor, fuglekvitter og hele pakka!

Så idag var jeg og Marius på en liten kjæreste-tur til Sandvika Storsenter, og da jeg så Change butikken gikk jeg inn og kjøpte 2 av den samme BH’n jeg kjøpte i Danmark, bare i andre farger. Hun spurte om jeg ville bli medlem, gjør meg ingenting å få 10% rabatt på hvert kjøp 🙂 Ja takk!

Ja, den kostet kanskje 4 ganger mer enn en “kvantitet”-BH, men skjønte fort at Kvalitet er mer enn 4 ganger mer verdifullt, med tanke på flere kvaliteter:

  • Passform – sitter som støpt
  • Komfort – kjenner ikke at den er der
  • Trygg for rygg og skuldre
  • Ser helt smashing ut!

Så jenter! Ikke undervurder puppene! Og husk at jo bedre BH du bruker, jo bedre rygg får du. Lenge leve ryggen!

Ønsker alle en deilig lørdag kveld. Selv skal jeg ha litt hjemme-spa, lørdags-biff og sofa-sløving!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked “Time 4 Change – ikke undervurder en god BH! (personlig anbefaling)”, please feel free to share it with others. Comment below if you want to ask me a question or just say Hi. Sorry for the language confusion these days, I am currently switching over to English.

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

Do you want blog updates in your inbox? I write a weekly newsletter with the latest posts. You can sign up for it HERE. It’s completely free.

See ya!

Please follow and like me:
error

Please, leave a comment!

Instagram did not return a 200.

Subscribe To My Newsletter

X