Jeg testet ut den nye “Still et spørsmål” dingsen via Instagram Stories, og det strømmet inn en god del spørsmål veldig kjapt. Her er noen av de spørsmålene:

  • Hva er minsteprisen hos dere?
  • Kommer du snart til Danmark?
  • Liker du Doctor Who?
  • Hva er det som gjør at outlines på en tatovering “hovner opp” på en måte?
  • Hva tenker du om Branding og Scarification?

 

Hva er minsteprisen hos dere?

Hos Attitude Tattoo Studio har vi litt forskjellige minstepriser, etter tatovørenes og lærlingenes egne prislister. Ta gjerne en titt på attitude.no for mer info. Du kan også få en ca pris hvis du sender inn en forespørsel via nettsiden, hvor du laster opp bilde og forklarer plassering og størrelse mm. For mine priser, se Prisliste.

Kommer du snart til Danmark?

Jeg reiser ikke mye om dagen, dessverre. Så jeg må nok be alle som er interessert i å tatovere seg hos meg, å komme til Oslo. Ta en liten sightseeing i Oslo, besøk Frognerparken og Karl Johan. De gangene jeg er i Danmark, er det på ferie med familien, og da vil jeg ikke jobbe. Det er deilig å være Norsk i Danmark 🙂

IMG_3468.jpg

Liker du Doctor Who?

Jeg har dessverre aldri sett Doctor Who, så jeg vet faktisk ikke. Jeg er som regel mer interessert i litt kortere serier. Blir det for mange sesonger, detter jeg fort ut, da jeg ikke alltid har tid. Går det for lang tid mellom episoder glemmer jeg handlingen, og mister interessen. De siste seriene jeg så og likte sist var The Crown, Altered Carbon og Happy.

Hva er det som gjør at outlines på en tatovering “hovner opp” på en måte?

Hvis din tatovering har en outline eller omriss som står litt ut av huden, kan dette ha flere grunner, men her er de 2 vanligste:

Det kan ha blitt tatovert litt for hardt, eller at nålen stakk deg litt for dypt, og gitt et lite arrvev i hudoverflaten. Dette er ikke alltid lett å perfeksjonere, selv ikke for erfarne tatovører, da din hud kan variere fra sted til sted, bare millimeter imellom. Det er alltid en risiko for dette, uansett hvem som tatoverer deg. Noen er mer sensitiv for dette, andre ikke.

Den andre grunnen til at dette kan ha skjedd er under din gro-prosess. Fikk du skorpe? Væsket tatoveringen veldig? Klødde du på den? Tok du godt vare på tatoveringen i ettertid? Det kan lett oppstå arrdannelse etter at tatoveringer er laget hvis man ikke tar ekstremt bra vare på tatoveringen i gro-prosessen. Peller du vekk en liten skorpe-bit, kan du lage en rift i huden, som etterhvert gror til å bli et arr. Så vær forsiktig!

Hva tenker du om Branding og Scarification?

Jeg tenker, eksisterer det ennå? Det er så lite utbredt, vi har aldri noen som spør om det i studioet, som jeg vet om. Jeg tror de gjør det på Pinpoint i Oslo, men hvor mange som vil ha det nå til dags har jeg ikke peiling på. Jeg synes personlig at det virker så utrolig vondt, så kunne aldri tenke meg å gjøre det selv. Jeg elsker jo farger, så det å få laget et arr med et mønster er ikke nok kunst for min egen del.

 

Les mer om Tatoveringer: