Close

Spørsmålsrunde #2 – Mat, Marius, Sminke og Bøker

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Det er så utrolig hyggelig å se kommentarene og spørsmålene deres, både på bloggen, Instagram og på Facebook. Her svarer jeg på de seneste spørsmålene:

Hva er favoritt maten din?

Jeg er ikke en mat-elsker. Dessverre. Jeg har sett på mat som brennstoff, og dessverre litt for mye som trøst da jeg trengte det. Men i de siste årene har Marius lært mine smaksløker en god del ting, så jeg begynner å smake forskjeller, og nyte mer av maten jeg spiser. Mine favoritter er pasta carbonara, indrefilet, og lasagne.

Hva spiser du helst til middag, og hvem lager mest mat hjemme hos deg?

Det er Marius som lager mest mat hjemme, jeg er som regel ganske udugelig på kjøkkenet. Jeg vurderer å ta et lite kurs, bare for å forstå det grunnleggende, sånn at jeg kan gjøre noe mer enn å bare lese oppskriften bak på toro-pakkene… Vi spiser faktisk en del fisk i hverdagene, og så har vi alltid indrefilet på lørdager.

IMG_3075Hva er favoritt snacksen din?

Alt! Jeg lever for snacks og godteri! Sett snacks på bordet, og det er borte innen noen minutter. Jeg prøver å lære meg måtehold, men det er ikke lett. Alt som er søtt, salt eller syrlig, spiller ingen rolle. Sjokolade, potetgull, frukt, bær, nøtter, smågodt, hva som helst. Og hvis du ber meg om å velge bare 1 av de, blir det forskjellig hver gang, for jeg må ha forandring hele tiden. Og selvfølgelig is! Alle slags!

Hva er favoritt godteriet ditt?

Jeg liker nesten alt av godteri. De jeg ikke liker så godt er kritt (lakris) og sånn engelsk Liquorice Allsorts. Ellers elsker jeg Jelly Beans, M, alle slags skum-greier med sukker på, Marianne, og en tradisjon fra Sverige: harde suge-sukkertøy med smak av bringebær og lakris. Nam nam!

Hvilket sminkeprodukt er det viktigst at du har?

Akkurat nå er det iGlow, fordi jeg har så korte vipper. De ble så ødelagte av vippe-extensions. Jeg må lære det hver gang, gitt… Jeg bruker veldig sjelden sminke om dagen, har ikke gjort det på mange år. Elsker at huden er ren og åpen. Liker å kunne gni meg i øynene. Sminke tetter huden, og jeg synes det tar så lang tid å sminke seg. Men når jeg først skal noe spesielt, og jeg vil sminke meg, er det foundation som er viktigst, da jeg har fått så mye ujevnheter i pigmentene i ansiktet som gravid.

Liker du å lese? Hvilke bøker er eventuelt favoritt bøkene dine?

Jeg liker virkelig ikke å lese. Jeg har prøvd å lese 2-3 fiction-bøker som har gode historier, men har ikke klart å fullføre. Jeg har derimot mange fakta-bøker om heksekunst, biografier om Madonna og Michael Jackson, og en del helserelaterte bøker. Deriblant en god del psykisk helse. Jeg tror jeg har en slags lese-vanske, da jeg sliter med å “høre” hva jeg leser. Jeg kan lese en hel side før jeg oppdager at jeg ikke har fått med meg noe, og må begynne på toppen igjen. Jeg har prøvd å høre på lydbok, men der har jeg problemer med å få med meg hva som blir sagt, fordi jeg liker å drive med ting samtidig. Hører jeg på lydbok i senga, sovner jeg bare med en gang. Så jeg har på en måte gitt opp bøker…

FullSizeRenderHvordan møtte du Marius?

Vi møttes på nett, på Møteplassen, på skjærtorsdag i 2013. Chattet et par timer på facebook, så dro jeg til Oslo for å møre en tidligere kollega på Inferno festivalen. Jeg bodde i Moss på den tiden. Så jeg skrev til Marius at han kunne treffe meg hvis han ville. Han kom og møtte meg utenfor Rockefeller, så dro vi ut for en drink eller ti… Og resten er historie <3 Har et lenger innlegg om han HER.

Så kult at du er innom bloggen min! Har du noen spørsmål? Bruks skjemaet på siden, kommenter under, eller send en post til linda@attitude.no

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on email
Email

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

2 Comments on “Spørsmålsrunde #2 – Mat, Marius, Sminke og Bøker

Jane
July 1, 2018 at 17:45

Så gøy at di begynner å like og forstå mat! Og snacks og godteri er deg beste som finnes.. ble sulten av å tenke på det! Måtte le av kommentaren om å lese bak på Toro pakkene 😂 Lite enkelt matkurs kunne sikkert vært gøy og nyttig – i alle fall hvis du har tid!!

Reply
Frida
July 1, 2018 at 20:21

Heii mamma, hvordan føles det at du skal få barn på nytt etter 11 år?

Reply

Please, leave a comment!

Welcome to my website! I am Linda Rodahl, more known as Electric Linda, a tattoo artist and a whole lot more… See me and my Attitude Tattoo Studio crew on our very own Workplace Reality TV show “Tatovørene” NOW on DPlay/Max/Fem.

X