Jeg testet ut den nye “Still et spørsmål” dingsen via Instagram Stories, og det strømmet inn en god del spørsmål veldig kjapt. Her er noen av de spørsmålene:

  • Når har du ledig time?
  • Har veldig lyst til å bli tatoverings-lærling. Er det mulig å prøve seg hos deg?
  • Hva tar du i timen for en tatovering?
  • Gir du etter om du har en sta kunde, eller lar du vær å tatovere?
  • Kan man stikke innom Attitude med spørsmål eller må man bestille time først?

Når har du ledig time?

For øyeblikket er jeg i mammapermisjon, venter på å føde om noen uker. Jeg er tilbake i 50% jobb fra midten av november. I september vil vi nok åpne timeboken min igjen, og sette opp nye timer fra november/desember. All booking går via forespørsel-skjemaet på attitude.no.

FullSizeRender 2.jpg

Har veldig lyst til å bli tatoverings-lærling. Er det mulig å prøve seg hos deg?

Jeg har akkurat tatt inn en ny lærling, men vi er alltid nysgjerrige på nye talenter. Vi har heldigvis et stort studio med mye plass, så vi kan finne en mulighet hvis talentet ditt er stort nok. Send en e-post til linda@attitude.no med link til online portfolie. Har du ikke det, er du nok ikke veldig attraktiv for oss. Da er det bedre å bruke tid på å opprette en, og deretter sende en åpen søknad, så har du en mye bedre sjanse. “Man kan ikke tatovere det man ikke kan tegne” pleier jeg å si! Lykke til!

Les gjerne:

Hva tar du i timen for en tatovering?

Se gjerne Min prisliste for oppdatert prisliste med faste priser, minstepriser og timepriser.

Gir du etter om du har en sta kunde, eller lar du vær å tatovere?

Jeg er veldig heldig som har såååå utrolig flotte og snille kunder. Mine kunder har som regel gjort litt research, planlagt godt, ventet lenge, spart opp penger, og så har vi jo som regel hatt en konsultasjon hvis noe skal designes. På denne konsultasjonen blir vi som regel såpass enige, at det så og si aldri oppstår noen form for stahet eller ubesluttsomhet når jeg først skal tatovere de. Dette kommer nok fra at jeg tross alt har tatovert i 18 år, og lært meg hvordan man best mulig forbereder seg til alle kunder og tatoveringer. Men det betyr ikke at jeg tatoverer alt, selvfølgelig. Det er mange ønsker fra kunder jeg sier nei til, men da forklarer jeg veldig godt hvorfor, og kommer med forslag til endringer.

Kan man stikke innom Attitude med spørsmål eller må man bestille time først?

Man kan selvfølgelig alltid stikke innom Attitude Tattoo Studio i åpningstiden. Du møter da en resepsjonist, som kan svare på alle slags spørsmål, og eventuelt sette opp time til konsultasjon hvis du heller vil snakke med en tatovør. Det er mange som kommer innom for å vise tatoveringer fysisk, for å stille spørsmål om hva som kan gjøres med en evt coverup, påfylling, endring el.l. For at vi skal kunne sette opp en konsultasjon eller time hos en tatovør, må vi uansett se hva du har i tankene, sånn at vi kan finne den rette tatovøren for deg. Men hvis du vil bestille time, kan du bare bruke forespørsel skjemaet på attitude.no, der laster du opp bilder og beskriver hva du er ute etter, så finner vi den beste tatovøren for deg.

IMG_1559.jpg

Stil gjerne nye spørsmål i kommentarfeltet, eller bruk spørsmål skjemaet HER, så svarer jeg så fort jeg få mulighet.

Les mer om Tatoveringer: