Faste

priser

Konsultasjon uten design: gratis

Konsultasjon inkludert design: fra 1500,- 

Portrett

priser

Ved portretter tar jeg minimums-priser, etter fargebruk, størrelse og plassering:

Portrett i svart/hvitt: fra 7000,-

Portrett i farger: fra 9000,-

Time

priser

Ved større prosjekter som går over flere sessions/dager tar jeg timepris. Grunnen til at min pris er høyere enn mange andre, er at jeg jobber veldig effektivt og raskt. Det vil si at total-prisen på en sleeve eller hel rygg hos meg er ofte ca den samme som hos en annen tatovør i Norge. Jeg tar 2300,- per time.

Minste

priser halv/hel dag

Jeg tar timepris selv om du bestiller en halv eller hel dag, men skulle avtalen bli avsluttet tidligere av kundens egne grunner tar jeg en minimums pris for tiden som er satt opp.

Minstepris for halv dag (3,5 timer): 5000,- 

Minstepris for hel dag (7 timer): 10000,-

Ikke

oppmøtt

Det er lov å avbestille og flytte timer, men dette må gjøres senest 48 timer før avtalen. Skulle du glemme å ringe inn til studioet på 22201313 for å avbestille eller flytte timen, vil jeg fakturere deg:

Timepris ved ikke oppmøte: 1000,- per time

Fastpris ved ikke oppmøte til Portrett: Full pris

Møter du ikke opp til en avtalt konsultasjon, vil du risikere å miste alle oppsatte timer til tatoveringen dersom du ikke ringer inn på forhånd og setter opp en ny konsultasjon med en gang.

Bestill

time til tatovering

Jeg holder til på Attitude Tattoo Studio, i Pilestredet 47A i Oslo, et av landets største og mest anerkjente tattoo studioer. Du er hjertelig velkommen til å ta en tur innom for å se vårt herlige studio.


timebestilling