En enkel måte å oppfylle alle sine drømmer!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Først og fremst må jeg forklare hva som gjorde at jeg selv kom inn i dette, og hva som gjorde at jeg selv prøvde denne måten å oppfylle drømmer på. Dette er også mye av grunnen til at mange berømte og fremgangsrike har kommet dit de er, som Will Smith, og Jim Carrey selv har fortalt.

The Secret

Ja, det er navnet på en film jeg så. Det er ikke en spillefilm, men mer en introduksjon til en egen måte å tenke på. Tankens kraft, kan man også kalle det. Den anbefales virkelig. Til alle som ønsker å leve et bedre liv, med bedre helse, bedre økonomi, mer kjærlighet, eller hva du enn måtte ønske. Det høres veldig lett ut, og det kan være det, hvis du greier å fokusere på det på rett måte. Jeg har faktisk funnet hele filmen på Youtube. Har du tid og lyst en dag eller kveld, se den her:

Wish-Board

Har du hørt om et Wishboard, eller Visionboard? Det er rett og slett en tavle med utklipte bilder av objekter og situasjoner du ønsker i livet ditt. En kollage som viser din fremtid, sånn som du vil ha det, i bilder. Som han ene i filmen sier – se på universet som en katalog. Du kan ønske deg hva som helst. En ny sykkel, en høyere inntekt, en snill kjæreste, hva som helst.

Selve poenget er å kunne tenke tanken på hva du ønsker deg, se det for deg, og faktisk prøve å føle gleden ved å ha oppnådd det allerede. Samtidig finner du det bildet som symboliserer det nærmest mulig og lagrer det et sted du har tilgang på i ettertid. Jeg kastet mitt Wishboard når jeg flyttet sammen med Marius for 5 år siden, da jeg følte at jeg ikke trengte det lenger. Men jeg kan fortelle at så og si alle bilder på den tavlen faktisk ble oppfylt.

Jeg hadde bilder av pokaler (jeg vant etterhvert over 50 internasjonale priser verden rundt), en krystallkrone (jeg fikk tak i en brukt og billig etterhvert), en walkin closet (det oppnådde jeg da jeg bodde i Moss), og sist men absolutt ikke minst et kjærlighetsfullt bilde av en mor og en datter (Frida flyttet til meg for noen år siden, etter å ha bodd fast hos sin far siden separasjonen). Det eneste bildet jeg husker jeg ikke fikk oppfylt var en Rosa Hummer, men den har jeg faktisk ikke lyst på lenger. Er jo umulig å parkere i byen 🙂 haha!

Bruk Pinterest

Jeg har laget et nytt et i senere tid, men nå har jeg brukt Pinterest, og laget et hemmelig album, som jeg har kalt Wishboard, som jeg titter på i ny og ne…  Ett av de er allerede oppfylt. Et ønske var nemlig å bli gravid. Check! Woohoo! Jeg er Preggo! Ellers så ligger det bilder av en sunn og frisk kropp, et hus, en hund og et bryllup i dette albumet. Det er jo litt større ønsker, som jeg tenker vil ta litt tid før de blir oppfylt. Man kan jo tross alt ikke få alt på en gang!

Lag deg et Wishboard! Det skader ikke. La deg selv drømme om fremtiden. Se det visuelt, tenk at du er der, og prøv å virkelig føle gleden av å oppnå det. Hva har du å tape på det? Det er så sunt å bare drømme… Og selv om det aldri skulle bli noe av, har du ihvertfall følt på den gleden, og bare det er jo verdt noe! Eller?

Selvfølgelig handler det også om å jobbe for drømmene sine selv, de kommer ikke helt gratis, etter min mening. Men de kommer nok lettere til deg hvis du “vet” og stoler på at det vil skje. Som jeg skrev litt om HER, er det heller ikke sunt å være for optimist, man må være litt praktisk og realistisk også. Så man kan ikke bare vente på at Universet skal fikse alt for deg…

Takk for at du tittet innom bloggen min! Har du troen på dette? Har du opplevd at det fungerer? Kommenter gjerne!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!

X