Om Meg

Hei. Jeg heter Linda Rodahl, bedre kjent som Electric Linda. Et par gamle venner fra bransjen ga meg navnet fordi de ertet meg for min musikksmak. Jeg likte ikke rockabilly eller heavy metal som dem, men hører helst på electronica, derfor fikk jeg mitt kallenavn.

Jeg er født i 1980, og oppvokst i Stockholm, Sverige. Flyttet til Vestby i Norge da jeg var 15 år. Jeg har tatovert siden sommeren 2000. Jeg bygget opp Attitude Tattoo Studio i 2008, og i 2013 flyttet studioet til Oslo. Jeg er ikke lenger innehaver av bedriften, da jeg har gitt dette videre til min bedre halvdel. Jeg kan nå fokusere på å tatovere og andre ting jeg liker, som å skrive blogg, lage videoer og musikk.

Jeg tok min første tatovering da jeg var 19 år. Jeg ble veldig inspirert av tatovøren, og fikk da lyst til å komme meg inn i bransjen selv. Noen måneder senere fikk jeg lærlingplass hos Birdie i Ski.

Jeg har vunnet over 50 internasjonale tattoo priser verden rundt. Jeg har tatovert kjendiser som Tshawe og Yosef fra Madcon, Vinni, Omer Bhatti, Hank Von Helvete og sist Mac Miller (kjæresten til Ariana Grande).

Er det noe du lurer på? Skriv gjerne en liten kommentar under 🙂

 

 

Legg inn en kommentar