Top

Historien

Om meg

Hei. Jeg heter Linda Rodahl, bedre kjent som Electric Linda. Et par gamle venner fra bransjen ga meg navnet fordi de ertet meg for min musikksmak. Jeg likte ikke rockabilly eller heavy metal som dem, men hører helst på electronica, derfor fikk jeg mitt kallenavn.

Jeg er født i 1980, og oppvokst i Stockholm, Sverige. Flyttet til Vestby i Norge da jeg var 15 år. Jeg har tatovert siden sommeren 2000. Jeg bygget opp Attitude Tattoo Studio i 2008, og i 2013 flyttet studioet til Oslo. Jeg er ikke lenger innehaver av bedriften, da jeg har gitt dette videre til min bedre halvdel Marius. Jeg kan nå fokusere på familien, å tatovere og min egen helse. Pluss andre ting jeg liker, som å skrive blogg, lage videoer og musikk.

Jeg tok min første tatovering da jeg var 19 år. Jeg ble veldig inspirert av tatovøren, og fikk da lyst til å komme meg inn i bransjen selv. Noen måneder senere fikk jeg lærlingplass hos Birdie i Ski. Jeg jobbet hos han i 8 år før jeg turte å starte eget.

Jeg har vunnet over 50 internasjonale tattoo priser verden rundt. Jeg har tatovert kjendiser som Tshawe og Yosef fra Madcon, Vinni, Omer Bhatti, Hank Von Helvete og sist Mac Miller. Se alt av utmerkelser, kjendiser, priser og presse lenger ned på siden.

Electric Linda

 

Motta varsler om nye innlegg via e-post.

Presse

Media & magasiner

Kjendiser

jeg har tatovert

Internasjonale

Utmerkelser

Jeg har vunnet over 50 internasjonale priser igjennom årene som tatovør. Jeg reiser ikke rundt og konkurrerer så mye lenger, da jeg fokuserer mer på studioet, familien og min egen helse. Men her er hele min liste over alle internasjonale tattoo priser jeg har vunnet:

Still

spørsmål

Har du et spørsmål? Bare fyll ut skjemaet, så får du svar så fort jeg har mulighet. Da det ofte er mange som ofte lurer på de samme tingene innen tatovering, setter jeg veldig pris på om jeg kan svare «på bloggen». Er det et veldig privat spørsmål, kan du selvfølgelig velge «privat», så svarer jeg deg så fort jeg får mulighet.

[powr-contact-form id=84f211d7_1529320559]

Bestill

time til tatovering

Jeg holder til på Attitude Tattoo Studio, i Pilestredet 47A i Oslo, et av landets største og mest anerkjente tattoo studioer. Du er hjertelig velkommen til å ta en tur innom for å se vårt herlige studio.

Samarbeid

med meg

Jeg stiller gjerne til intervju, live tatovering, seminar, kurs eller workshop via telefon, e-post eller i studio hvis ønskelig. Send e-post til linda@attitude.no for et nytt samarbeid.

ABONNER PÅ BLOGGEN

Få mine nyeste innlegg direkte til din e-post:

NorwegianEnglish