Mine Topp 10 Tatoveringer

Jeg fant jo ut at på Instagram er det noe som heter Stories – joda, jeg har visst om det en stund, men ikke brukt det noe særlig. Av samme grunn som på Snapchat, at det forsvinner etter 24 timer, så det har liten betydning for meg, etter mine behov.

Men det nye jeg oppdaget, var jo at man kan lagre de beste storyene, under highlights, på profilen. Dermed så jeg også at flere hadde laget de veldig ryddige og oversiktlige, og da ble jeg selvfølgelig veldig inspirert til å gjøre det samme.

Dermed har jeg laget et highlight album som jeg kalte Topp 10, hvor mine 10 favoritt tatoveringer ligger. Og nå deler jeg alle de med dere.

Det er selvfølgelig veldig vanskelig å velge ut mine 10 beste, da jeg blir veldig glad i absolutt alle tatoveringer jeg lager. Men disse er kombinasjon av mine egne favoritter, og som også har blitt veldig godt mottatt på Instagram. Jeg kommer nok til å bytte noen ut nå og da hvis noen nye topper listen.

Følger du meg på Instagram?

@electriclinda (kun tatoveringer)

@electriclinda.life (alt annet)

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked “Mine Topp 10 Tatoveringer”, please feel free to share it with others. Comment below if you want to ask me a question or just say Hi. Sorry for the language confusion these days, I am currently switching over to English.

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

Do you want blog updates in your inbox? I write a weekly newsletter with the latest posts. You can sign up for it HERE. It’s completely free.

See ya!

Please follow and like me:
error

Please, leave a comment!

Instagram did not return a 200.

Subscribe To My Newsletter

X