Close

Mine Topp 10 Tatoveringer

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Jeg fant jo ut at på Instagram er det noe som heter Stories – joda, jeg har visst om det en stund, men ikke brukt det noe særlig. Av samme grunn som på Snapchat, at det forsvinner etter 24 timer, så det har liten betydning for meg, etter mine behov.

Men det nye jeg oppdaget, var jo at man kan lagre de beste storyene, under highlights, på profilen. Dermed så jeg også at flere hadde laget de veldig ryddige og oversiktlige, og da ble jeg selvfølgelig veldig inspirert til å gjøre det samme.

Dermed har jeg laget et highlight album som jeg kalte Topp 10, hvor mine 10 favoritt tatoveringer ligger. Og nå deler jeg alle de med dere.

Det er selvfølgelig veldig vanskelig å velge ut mine 10 beste, da jeg blir veldig glad i absolutt alle tatoveringer jeg lager. Men disse er kombinasjon av mine egne favoritter, og som også har blitt veldig godt mottatt på Instagram. Jeg kommer nok til å bytte noen ut nå og da hvis noen nye topper listen.

Følger du meg på Instagram?

@electriclinda (kun tatoveringer)

@electriclinda.life (alt annet)

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on email
Email

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Please, leave a comment!

Welcome to my website! I am Linda Rodahl, more known as Electric Linda, a tattoo artist and a whole lot more… See me and my Attitude Tattoo Studio crew on our very own Workplace Reality TV show “Tatovørene” NOW on DPlay/Max/Fem.

X