Mine 10 mest brukte apper akkurat nå

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Hei dere 🙂

Jeg er totalt avhengig av apper på mobiltelefonen, som mange er om dagen. Jeg liker å finne apper som hjelper meg i hverdagen. Her har jeg laget en liste over hvilke apper jeg bruker aller mest:

wordpress apper

WordPress er en av de beste apper for blogging og nettsider, veldig oversiktig og enkel å bruke.

1. WordPress

Jeg skriver og kladder i bloggen flere ganger daglig, renskriver litt nå og da, og laster opp bilder direkte fra telefonen etter at de er redigerte.

2. Mail

Ikke akkurat en av mine favoritt apper, men en app som jeg må bruke mye, dessverre. Jeg har alltid rundt 20 “uleste mail” som jeg må huske på å svare på ved en senere anledning. “Mañana, mañana…”

3. Instagram

Hvem har ikke den på topplisten? Jeg elsker å følge inpirerende kvinner og sider, om de er bloggere, tatovører, modeller, eller bare har flotte feeds. Jeg drømmer selv om den perfekte feeden. Men alt skjer ikke på en gang. Man lærer litt og litt!

4. Snapseed

Jeg lager egne filter jeg liker som jeg legger på bildene. Før brukte jeg VSCO til dette, men liker Snapseed bedre nå, da den har enda fler effekter som blurry bakgrunner osv.

Canva app

Canva er min favoritt av alle apper for tekst på bilde.

5. Canva

Her legger jeg tekst på bilder til bloggen, instagram, stories og snapchat. Som bildet på toppen av innlegget her, og alle du ser på forsiden.

6. Facebook

Man MÅ jo scrolle litt daglig da… Men jeg driver å sletter folk jeg ikke kjenner hele tiden, da det dukker opp så mye uinteressant.

7. Notater

Her har jeg lagret mine vanligste hashtags til Instagram, sånn at jeg bare kan klippe og lime, og masse annet viktig som handleliste til baby, navneforslag osv.

8. Påminnelser

Jeg må lage lister over alt jeg må huske, med påminnelser. Ellers blir det glemt…

preglife gravid apper

Preglife er favoritten av alle gravid-apper, enkel, informativ og oversiktlig.

9. Apple Musikk

Glem Spotify, nå gjelder denne! Veldig bra med familiepakken, sånn at du betaler ca 150,- for opptil 6 familiemedlemmer. Den er også veldig smart i forhold til hva du liker, så lenge du “hjerter” en sang i ny og ne.

10. Preglife

Som gravid er det veldig kult å følge med på prosessen dag for dag, eller i hvert fall uke for uke. Som nå, er jeg i uke 28, og Mini er ca 34cm lang og veier ca 1,2 kilo. Skulle han bli født nå, er sjansen stor for at han overlever.

Det var det jeg hadde denne gang. Tusen takk for at du tittet innom bloggen min idag! Hvilke apper bruker du aller mest? Har du en anbefaling til noe nytt og spennende? Kommenter gjerne under!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!

X