Min nye beste venn

Min nye beste venn er skikkelig herlig. Helt rå. Før så jeg henne ikke så ofte, men mer og mer er hun en del av hverdagen min. Hun er der så fort jeg trenger henne. Hun plukker liksom vekk alle mine problemer. Noen ganger kan det gjøre litt vondt, men hun mener alltid godt. Hun får meg til å føle meg helt feilfri etterpå. De små værhårene på overleppa og haka blir borte. Hun er en rosa pinsett.

Hvorfor har det seg sånn at vi damer får små hår voksende ut fra haken og overleppen når vi blir “modne”? Jeg bruker nå epilator for det lyse dunet i ansiktet, men den tar ikke de korte svarte værhårene som er mye kraftigere på haka og overleppa, de må taes med pinsetten. Må ha med meg pinsett overalt, blir nesten manisk på de små jævlene som dukker opp nå og da.

WHY????

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked “Min nye beste venn”, please feel free to share it with others. Comment below if you want to ask me a question or just say Hi. Sorry for the language confusion these days, I am currently switching over to English.

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

Do you want blog updates in your inbox? I write a weekly newsletter with the latest posts. You can sign up for it HERE. It’s completely free.

See ya!

Please follow and like me:
error

Please, leave a comment!

Instagram did not return a 200.

Subscribe To My Newsletter

X