Måneden som gikk: Mai 2018

Måneden som gikk: Mai 2018

Dette er mitt første innlegg med “Måneden som gikk”. Ja, da var mai over. Det er litt trist egentlig, men det er heldigvis ganske lenge igjen til sommeren er over. Jeg blir alltid litt stressa i disse tider, da jeg som regel jobber så mye at jeg er redd jeg går glipp av sommeren. Men i år føler jeg meg roligere fordi jeg er delvis sykemeldt, og skal ut i mammapermisjon om bare noen uker. Nå gleder jeg meg bare til å møte lillegutt som skal poppe ut 2 august i følgen “planen”.

⚡Høydepunkt:

Mai var jo full av høydepunkter. Først og fremst må vi jo nevne været! Rekord varm mai, helt siden 40-tallet! Helt fantastisk! Et av de beste høydepunktene var nok Eurovision/Robin30år. Lillebroren min ble 30 år 13 mai, så vi feiret det kvelden før på Eurovision kvelden. Veldig koselig kveld med middag, kake, Grand Prix med bingo og poeng til sangene og masse godteri.

Ellers må jo 10 mai på Bygdøy nevnes, og selvfølgelig også 17.mai. Og jeg må jo også selvfølgelig nevne mitt første Mai bad på båtturen rundt Frogner! Så avsluttet jeg måneden med en venninne-date med Elsa i dag.

⚡Nedtur:

Ikke noen spesifikk nedtur, men jeg har vært ganske hormonell, og vært til tider lett ekstremt sint. Blir fort veldig irritert over små ting. Det har dessverre gått utover familien til tider… Når jeg tenker over det har jeg ikke felt en eneste trist tåre i Mai. Jeg som vanligvis gråter en gang i uken, da jeg er så følsom og dramatisk… En annen nedtur er at kneet begynner å bli lett irritert nå i det siste. Håper det ikke er betent igjen. Får ikke operert det før til høsten, så må holde det i ro frem til det…

⚡Beste Film:

Helt klart denne rare, ekle, men utrolig morsomme filmen, The Brothers Grimsby! Jeg trodde virkelig ikke at den skulle være så morsom, men jeg lo så jeg nesten gråt! Til og med Marius lo sånn at jeg hørte det, og det skal mye til!

⚡Beste serie:

Happy (Netflix) veldig rar, morsom, spennende, trist og spesiell serie. Mange sjangre pakket i ett. Obs. Ikke noe for barn.

⚡Beste matopplevelse:

Sommersalaten vår er tilbake på bordet! Jeg elsker når vi lager sommersalat sammen på kjøkkenet. Blandet salat, agurk, cherrytomater, mais (på min), løk (på Marius sin), jordbær, sukkererter, salt og pepper og til slutt en blanding av balsamico, solbærsaft og olivenolje som dressing. Og ikke glem ristede pinjekjerner helt til slutt! Nam nam!

⚡Beste kjøp:

Barnevognen, helt klart. Tenk at vi fant en Bugaboo Cameleon Diesel Limited Edition på finn.no med alt av ekstrautstyr. Jeg gleder meg så til å trille rundt med den! Jeg må nok også nevne kjolen jeg kjøpte for 17. mai. Den var ikke dyr, var veldig komfortabel og fin.

⚡Mest spilte sang:

Både jeg og Frida elsker Ariana, og denne sangen topper alt jeg har hørt av henne. Den vekker masse forskjellige følelser, både såre og glade. Tenk at jeg faktisk har snakket med henne på FaceTime da jeg tatoverte kjæresten hennes Mac Miller, det vil jeg ALDRI glemme! For en herlig person! Nå er det visst slutt mellom de, det er synd…

⚡Fikk jeg oppnådd planene for måneden?

Dette er min første oppsummering, så jeg har ikke noe skriftlig å vise dere. Men et mål jeg hadde allerede tidlig dette året, var at i Mai skulle vi begynne å gjøre leiligheten klar for et nytt familiemedlem, og begynne å kjøpe inn fra babylisten. Jeg fikk startet på det rett før månedsskiftet, men ble ikke ferdig. Men det ble litt ommøblering til å begynne med.

⚡Månedens tanke:

Noe jeg har tenkt på mye i Mai er at det er ett år siden jeg startet YouTube kanalen. Jeg synes det er synd at jeg ga opp. Se innlegget om hvorfor her. Jeg har fått masse meldinger, kommentarer og e-poster, hvor folk har bedt meg om å være så snill å fortsette med videoene. Det er veldig hyggelig, men jeg vet ikke. Jeg er veldig usikker. Jeg holder meg til bloggen så lenge, så får vi se hva jeg gjør…

⚡Månedens bilde:

Her hjelper Marius meg med å klippe nesehår, da han ser det, og irriterer seg over det, mye mer enn meg. Det virker som om alt kroppshår tar helt av når man er gravid. Håper det bare er det… Han er søt da som stiller opp med å stelle meg i ny og ne 🙂

⚡Mål, planer og ønsker for neste måned:

Juni er nok måneden vi endelig får gjort mer forandringer hjemme, så vi får plass til babyen og vår nye spebarns-hverdag. Ommøblering, bytte ut møbler, og lage smarte løsninger. Det gleder jeg meg til! Men gruer meg også, begynner å bli litt mindre bevegelig om dagen…

Tusen takk for at du er innom bloggen min! Setter veldig pris på det. Hva var ditt høydepunkt i Mai? Kommenter under da vel!

Electric⚡Linda

Kommenter her:

Legg gjerne inn en kommentar