Jeg spør dere, kjære lesere!

Jeg må spørre dere om noe. Som dere kanskje har merket, har jeg blitt litt mer aktiv på bloggen igjen, mye fordi jeg er sykemeldt og ikke tatoverer så mye, og fordi når jeg er hjemme sitter jeg som regel foran laptopen og kladder litt i bloggen. Jeg har veldig lyst til å prøve å bli bedre til å oppdatere bloggen, og prøve meg på daglige innlegg.

Jeg har jo yrket mitt som tatovør som en grunnleggende informasjonskanal her, og det skal jeg fortsette å legge ut. Men jeg liker å dele mer av meg selv enn bare jobb. Jeg ønsker å dele noe som engasjerer dere og har en slags nytteverdi for dere.

0526a08d-5ada-4c6c-bce6-9c7a126b3bd7

Så, derfor vil jeg spørre dere flotte lesere: Hva har dere lyst til å lese her på bloggen? Har dere noen spørsmål, ønsker eller tips?

Det er bare til å fyre løs i kommentarfeltet med alt dere kommer på, så vil jeg jobbe meg gjennom listen og forhåpentligvis kunne dele innhold som vil treffe dere.

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked “Jeg spør dere, kjære lesere!”, please feel free to share it with others. Comment below if you want to ask me a question or just say Hi. Sorry for the language confusion these days, I am currently switching over to English.

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

Do you want blog updates in your inbox? I write a weekly newsletter with the latest posts. You can sign up for it HERE. It’s completely free.

See ya!

Please follow and like me:
error
Advertisements
8 Comments
 • Sylvia Elisabeth
  Posted at 12:35h, 28 April Reply

  Hei Linda! 🙂 Jeg er bestandig interessert i gode historier, så jeg vil gjerne lese om levd liv. Om hva som gjorde at du begynte som tatovør. Hva tenker du om indre verdier, spiritualitet/åndelighet? Hva inspirerer deg? Dagligdagse hendelser. Opplevelser med kunder. Lille knøtt i magen. Er du påvirket av månen? Hva slags håp har du for fremtiden? Er du en vår, vinter eller høst- person? Hva slags mat spiser du? Hva tenker du om kunst? Hva er kunst for deg? Klemmer, Sylvia E.

  • electriclinda
   Posted at 12:37h, 28 April Reply

   Herlig kommentar! Her var det jo masse flott å hente! Tusen takk!

 • Jane Amaya
  Posted at 17:48h, 28 April Reply

  Hva ville jeg likt å lese.. hjelp, alt du skriver er jo spennende å lese, morsomt og insiktsrikt! Kanskje om hvordan du started Attitude, kanskje om beste og «værste» opplevelser (både som tatovør og som klient!) Konkurranser, 10 (eller 5?) random facts om deg, kanskje dele historier om noen av de forskjellige tatoveringene dine, hvilket yrke ville du hatt hvis du ikke var tatovør? «My favorite things», «What’s in my bag?»
  Bare små ideer!
  Hilsen Jane!

  • electriclinda
   Posted at 17:51h, 28 April Reply

   Super-ideer! Tusen takk Jane! Har tenkt på et par av de, men trodde ikke noen var interessert i det. Men da kjører jeg på!

 • Jeanette Haugs
  Posted at 18:56h, 28 April Reply

  Whats in your bag er morsom da 😊 Kanskje mennesker som inspirerer deg? Ikke nødvendigvis bare når det gjelder Tattoo, men musikk, kunst og alt annet.. random facts er gøy!! Ha en litt sånn tema-inspirert, kanskje fast innlegg.. hver torsdag, 5 random-facts f.eks. Noen ganger er det litt gøy med en kort, litt useriøs en om noe som er gøy. Noe som har skjedd, noe gammelt eller nytt 😉

  • electriclinda
   Posted at 18:58h, 28 April Reply

   Takk Jeanette! Veldig bra tips! Kladder så det ryker her 🙂

 • Aina Yvonne Kehus Sivertsen
  Posted at 00:20h, 29 April Reply

  Heihei;-) jeg elsker kunst og håndtverk da! Så DIY-prosjekter og malerier må du bare dele masse av! Og så kanskje litt sånn verste opplevelser mht kunder(uten og røpe hvem de er selfølgelig-hehe) og beste tattovøropplevelser…Gag-reel om flauser og sinnsykt awkwarde situasjoner man av og til havner i-det er dritmorsomt:-) hehe…ellers så kos deg max med bloggen din…stop and smell the roses- ta livet ned ro og kos deg med bloggen:-)

  • electriclinda
   Posted at 00:27h, 29 April Reply

   Takk for flott kommentar! Veldig gode ideer!

Please, leave a comment!

X