Jeg fortjener ditten og datten…

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Jeg tenkte alltid at jeg fortjente den godteposen, den røyken, den drinken… Rart egentlig, at man føler man fortjener noe som ikke er bra i det hele tatt. Da er det jo omvendt psykologi eller noe? Er jeg ikke god nok? Er det derfor jeg bare fortjener noe som gjør meg verre, sykere, tykkere og mer syk?

Jeg fortjener et langt liv, en smertefri kropp og en bedre selvfølelse. Heller det!

Bare en liten tanke jeg ville dele mens jeg spiser litt lunsj på jobb.

Bilde fra snapchat: electriclinda

Ha en fin dag! Det fortjener vi alle sammen!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!

X