Jeg bare hopper i det – faderullan heller!

Jeg vil skrive mer, jeg vil dele mer… Jeg kjenner et indre behov for å skrive ned ting som skjer i livet mitt, og dele det med dere. Så hvorfor holder jeg igjen hele tiden? Mulig fordi jeg vakler frem og tilbake med ting jeg holder på med, ombestemmer meg ofte for egne prosjekter. Noen ganger skjer ikke ting slik man ønsker, mens andre ganger dukker nye ting opp helt uventet. Jeg har også en tendens til å være redd for hva andre vil mene om meg og mine meninger, men det må jeg bare slutte med, ikke sant? Så her kommer det – HEADS UP – en dypere og mer personlig versjon av meg selv, her på min blogg!

Full sminke på, prøvde meg på en liten photoshoot når jeg lagde mine siste videoer.

En super kjapp oppdatering på denne uken så langt: Våknet opp med stiv nakke i helgen som videre ble til en senebetennelse i armen, tatt voltarol, og vært hos legen, fikk da endelig henvisning til fysioterapaut. Stakk innom Bislett Fysikalske Institutt idag på vei hjem fra jobben (var innom for å hilse på, er så kjedelig å bare sitte hjemme), og fikk satt meg på venteliste hos de. Får bare se hvor lang tid jeg må vente på det da. Men har jo hatt smerter på og av i 15 år, så noen måneder til skal jeg klare å vente! Jeg var heldig nå som hadde nesten bare stamkunder som enkelt kunne flyttes. Digger når kunder har forståelse, og ikke blir sinte fordi de må flyttes til senere.

Stakkars lesere… Allerede er dette en blogg med bare smerter og alvor. Neida, jeg har masse positive ting å skrive om også, jeg lover! Nå skal jeg igang med å designe et par nye tatoveringer til kunder som venter…

Min egen lille kosekrok i stua, hvor jeg skriver, lager designs og hører på deilig musikk.

Jeg har massevis jeg vil dele av ting som har skjedd de siste årene, men jeg kan jo ikke skrive ned alt på en gang. Derfor tenkte jeg spørre deg om du har noe spørsmål til meg. Har du fulgt meg men lurer på noe? Har du noen gang hørt et rykte om meg? Jeg er veldig spent på hva mine lesere vet om meg, tror om meg eller lurer på? Skriv GJERNE en kommentar under. Setter veldig pris på det.

I mellomtiden kommer jeg til å oversette mange av mine tidligere innlegg tilbake til norsk, siden de fleste av mine lesere en norske. Så tilgi meg hvis de tidligere innleggene mine er litt rotete og med blandede språk. Det vil ta litt tid å rydde opp i de.

Og tusen takk for at nettopp DU har lest dette idag!

 

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked “Jeg bare hopper i det – faderullan heller!”, please feel free to share it with others. Comment below if you want to ask me a question or just say Hi. Sorry for the language confusion these days, I am currently switching over to English.

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

Do you want blog updates in your inbox? I write a weekly newsletter with the latest posts. You can sign up for it HERE. It’s completely free.

See ya!

Please follow and like me:
error
Advertisements
9 Comments
 • Kim Torgersen
  Posted at 17:21h, 23 August Reply

  Jeg fant deg da jeg lette etter noen som kunne tatovere meg for første gang. Fikk høre at du var helt utrolig dyktig i flere stiler.

  Det jeg ikke kunne gjette, var hvor utrolig hyggelig du var også. Du holdt til i Moss og jeg fikk deg for meg selv hele dagen. Kim var borte. Hva du syntes om meg vet jeg ikke, men jeg hadde med meg sushi til deg, som jeg forlangte at du skulle spise før vi begynte. Visste at du ikke hadde spist frokost 😉
  Viser med stolthet frem min engel som dekker mesteparten av høyre legg. Den forestiller byvåpenet i Maastricht, der min datter er født. Og den imponerer alltid. Særlig er det gøy å høre folk si at de egentlig ikke liker tatoveringer, men de liker min.

  • electriclinda
   Posted at 17:24h, 23 August Reply

   Det er skikkelig hyggelig å høre. Husker deg og tatoveringen godt! Takk for at du stakk innom bloggen min da!

 • Lilli
  Posted at 22:19h, 23 August Reply

  Jeg har ikke et spørsmål til deg, men bare en liten kommentar.. Jeg har fulgt deg i mange år, og synes du er den kuleste og flinkeste dama i verden! Har spart og spart og tenkt, og i vår bestilte jeg endelig time hos deg som jeg skal ha i høst.. Skulle møte deg for aller første gang forrige uke, for en konsultasjon.. Jeg var veldig spent og nervøs, for du er jo så sykt flink og kul.. og kjent!! så jeg tenkte du sikkert var stressa, arrogant og kanskje ikke så happy med min ubesluttsomhet ang tattoveringene jeg skal ha. Gjett om jeg ble overrasket.. ikke nok med at du er rå, kul, flink og kreativ, du var jo den hyggeligste mest jordnære personen og tok deg så god tid til meg! Trodde ikke d var mulig å digge deg mere, men jo! Du er en skikkelig fin person!!<3

  • electriclinda
   Posted at 06:13h, 24 August Reply

   Så sinnsykt kult å høre! Nå ble jeg litt satt ut! Tusen hjertelig takk! Gleder meg til å tatovere deg! 😊

 • Anonymous
  Posted at 23:33h, 23 August Reply

  Jeg har som sikkert mange andre gjort noen skikkelig bommerter når det kommer til tattovering.. Dette har resultert i et noe flaut kroppsbilde, da noen dekker store områder.. Dette har liksom vært litt sånn skammens hatt eller hva man nå sier.. Nok om det, men så fikk jeg et tips fra ei venninne om å sjekke deg ut.. 🙂 fikk beskjed om at hvis det var noen som kunne klare dette, så måtte det være Linda.. Og det gjorde jeg… Fikk meg time til konsultasjon.. Som er i november.. Og booket time hos deg i desember.. Dette gleder jeg meg STORT til.. Det jeg har sett av ditt arbeid er ikke annet en helt utrolig.. Og ditt rykte ennå bedre.. 🙂 det skal bli morro å møte deg.. Høre dine innspill og kreative ideer.. Ser frem til det.. Håper jo også at du blir bedre.. God bedring.. Fra lille meg

  • electriclinda
   Posted at 06:14h, 24 August Reply

   Tusen takk! Vi ses til høsten! Håper jeg møter dine forventninger 😊

 • tanta di :)
  Posted at 08:16h, 24 August Reply

  Stolt av deg, Linda

 • LizRavn
  Posted at 15:51h, 24 August Reply

  Gratulerer med en ny blogg! <3
  Stolt av deg, og at du arvet så fine gener… 😉

  • electriclinda
   Posted at 21:49h, 24 August Reply

   Takk mamma <3 Regner med at du snakker om dine gener 😉

Please, leave a comment!

X