Close

Hvis jeg ikke var tatovør…

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Jeg har egentlig aldri likt tanken på et annet yrke for meg, men nå som jeg blir eldre og kjenner litt på kroppen at dette yrket kan være belastende over tid, har jeg tenkt en del på hva jeg ville gjort hvis jeg ikke var tatovør.

Det ville i hvert fall fortsatt vært noe kreativt. Jeg elsker å produsere noe, skape noe. Jeg liker også å dele og lære bort. Kombinerer man dette får man vel en liste som ligner på dette:

1380743_432270800210384_160382195_nMusiker

Jeg drømte om å bli popstjerne som liten. Jeg sang og spilte i band som ung, og produserte egen musikk i hjemmestudio frem til jeg flyttet hjemmefra. Jeg har publisert egen musikk på nettet, dere kan høre den og følge meg på SoundCloud HER. Jeg hadde ikke hatt noe imot å satset enda mer på musikk, men jeg har også innsett at jeg ikke er flink nok til å hverken synge eller produsere, så det får være nok som en hobby.

10398754_209292250219_5212851_n.jpg

Her sang jeg duett med Lame Ducks i Moss

Tegnelærer

Jeg kunne virkelig tenke meg å vært tegnelærer. Jeg har holdt tegnekurs og tattoo workshops i studioet tidligere, det var veldig moro. Det kan hende jeg gjør det igjen, hvis interessen er der. Jeg liker å planlegge og organisere, og har ingen problemer med å snakke foran en liten gruppe mennesker lenger.

1916428_1135095745559_760921_n.jpg

Mitt første seminar, som jeg holdt i Sverige for mange år siden. Her gjorde vi oss klare rett før tatovørene inntok plasser rundt meg.

10464040_10152300610173562_1178666587929016717_n.jpg

Jeg tegnet et portrett av den vakre Monami Frost. Blyant. På matpapir.

Webdesigner

Jeg har jo vært litt av en datanerd, helt siden DOS og floppydisker, dvs før windows. Jeg elsker å lage designs til nettsider, det er derfor designet på denne bloggen også endres ganske ofte. Jeg kunne godt tenke meg å lagd nettsiden og bloggdesign for andre, hadde jeg hatt tid til det. Jeg har også laget nettsiden til Attitude i alle år.

Skjermbilde 2018-05-02 kl. 13.16.23Skjermbilde 2018-05-02 kl. 13.16.48

Foto & Video

Jeg har alltid likt å ta bilder, filme og redigere videoer. Derfor føltes det veldig enkelt for meg når jeg begynte å lage videoer på min Youtube kanal, men hver video på 10 minutter tok fort 1 time å filme, og 5 timer å redigere. Men jeg kommer nok til å få tatt mer bilder fremover, til bloggen, som er neste på listen.

249518_10150625487080471_2434021_n.jpg

Blogger

Jeg har jo blogget i mange år allerede, men det har kun vært sporadisk, og handet kun om tatoveringer og jobben min i starten. Gradvis det siste året har jeg blogget mer, og delt mer av meg selv personlig. Jeg liker det veldig godt, og håper bloggen min kan få en større del av livet mitt i fremtiden.

 

Forhåpentligvis kan jeg fortsette som tatovør i mange flere år, men jeg kommer noe til å fylle tiden min med alt mulig annet moro i tillegg, siden jeg elsker å holde på med mye rart.

Dette innlegget skrev jeg da jeg fikk spørsmålet via en kommentar på et innlegg. Så takk for tipset, Jane! Jeg setter veldig pris på flotte spørsmål som dette!

Tusen takk for at dere stakk innom bloggen min!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on email
Email

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

2 Comments on “Hvis jeg ikke var tatovør…

Jane
May 3, 2018 at 17:46

Så kjempe fantastisk skrevet og tusen takk for så gode og utfyllende svar!! Bloggen din er alltid så morsom å lage, og tegnekurs med deg som lærer høres awesome ut! Du er jo kjempe flink!

Reply
electriclinda
May 3, 2018 at 18:23

Tusen takk! Det var et flott spørsmål 🙂

Reply

Please, leave a comment!

Welcome to my website! I am Linda Rodahl, more known as Electric Linda, a tattoo artist and a whole lot more… See me and my Attitude Tattoo Studio crew on our very own Workplace Reality TV show “Tatovørene” NOW on DPlay/Max/Fem.

X