Jeg er ganske sjokkert over at det finnes “gjør det selv”-videoer for de som vil tatovere hjemme. Her er mine meninger og følelser rundt dette temaet.

Og som jeg alltid ber dere om: Hvis du ikke abonnerer allerede, vær så snill å gå inn på min youtube kanal, og klikk gjerne en tommel opp på videoene du liker, sånn at jeg vet hvilke typer videoer jeg burde lage mer av i fremtiden. Hvis du virkelig vil ta helt av og gjøre meg enda gladere, kan du dele videoen du liker best på facebook! Da snakker vi!

Jeg har en lang liste med ting jeg skal snakke om i fremtiden, så følg med på kanalen min fremover. Hvis du har tips eller ønsker om videoer du synes jeg burde lage, vær så snill og kom med de. Jeg setter skikkelig stor pris på det. ABONNER PÅ KANALEN da vel.

Hver onsdag fremover laster jeg opp nye videoer!