Frida spurte meg om jeg kunne være så snill å sminke henne idag, da hun skulle kle seg ut som en ekkel/død/Zombie-Nonne (min kostyme fra Halloween photoshoot på Attitude i fjor). Hun fikk også låne mine Zombie-tights og svarte gummistøvler.

Jeg elsker sminke! Igjen dukket den perfeksjonistiske kunstneren opp og tok helt av på ansiktet hennes. Jeg stakk bort på Nille og kjøpte den effekt-sminke pakken til 99,- og prøvde meg fram med lim, vaselin, dopapir og flere typer fake blod… Stakar. Når hun så seg i speilet ble hun selv redd, og var ikke helt sikker på om hun turte å gå ut døra nå.

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked “Halloween Makeup – Død Nonne”, please feel free to share it with others. Comment below if you want to ask me a question or just say Hi. Sorry for the language confusion these days, I am currently switching over to English.

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

Do you want blog updates in your inbox? I write a weekly newsletter with the latest posts. You can sign up for it HERE. It’s completely free.

See ya!

Please follow and like me:
error