Connect with us

Gravid Oppdatering – Ommøblering, smerter og smoothie

Mom Life

Gravid Oppdatering – Ommøblering, smerter og smoothie

Hallo dere 🙂

Idag har jeg vært på Bassengtrening for gravide med bekkenplager, som var veldig deilig som vanlig. Jeg tok det litt mer med ro idag. Så gikk jeg på en søt liten cafe og tok en liten snack. Spinat & Ananas smoothie. Nam 🙂

Har gått et par dager uten vipper. Det er litt deilig, men jeg føler at jeg mangler noe. Så de må nok på igjen 🙂

Det er sĂĄ deilig ĂĄ vite at man endelig i den siste 1/4 av svangerskapet. Jeg er ikke helt lei ennĂĄ, men jeg plages dessverre mer og mer fysisk, men ogsĂĄ gleder jeg meg mer og mer mentalt til ĂĄ se han.

Gravid status

Nå er jeg altså i uke 32 (31+1). Jeg har fullført 77% av svangerskapet. Jeg har 65 dager igjen i følge Preglife appen. Han sparker hardere nå, noen ganger får jeg nesten vondt. Han har snudd seg mye rundt i det siste, plutselig er det spark ned i blæra, senere ut mot siden eller opp i ribbeina.

Jeg er fortsatt sykemeldt 75% på grunn av bekkenløsningsplagene. Men jeg vurderer å trappe ned enda mer, da de siste dagene har vært skikkelig ille i bekkenet. Får se hva legen sier ved neste besøk.

Ommøblering

Vi har byttet rom med Frida, sĂĄnn at vi fĂĄr mer plass til babyen. Det tok meg 4 dager. Jeg merket jeg slet meg litt ut de første dagene, sĂĄ lot meg ta det litt roligere de siste. Men det ble veldig fint til slutt…

Frida hadde så utrolig mye ting. Hun har selv ryddet rommet sitt de siste årene, men denne gangen var det kanskje på tide at det var jeg som gjorde det. Jeg ble kvitt 4 søppelsekker med gamle ting, ødelagte leker, inntørket slim, lego, klær og masse annet som hun har vokst fra. Slik så rommet til Frida ut da jeg startet:

Dette rommet er nesten dobbelt sĂĄ stort som det lille. SĂĄ det var fint ĂĄ bli kvitt sĂĄ mye smĂĄting. Her er resultatet da Frida fikk det lille rommet:

De andre rommene er ikke ferdige ennå. I kveld kommer det en levering fra Jollyroom, så i løpet av uka skal jeg rydde og organisere på badet. Jeg gruer meg til det, men gleder meg til å ha det mer organisert.

Nå lager Marius Chufte, og det lukter himmelsk på kjøkkenet. Nå gleder jeg meg skikkelig til middag.

Tusen takk for at du tittet innom bloggen min.

 

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked “Gravid Oppdatering – Ommøblering, smerter og smoothie”, please feel free to share it with others. Comment below if you want to ask me a question or just say Hi. Sorry for the language confusion these days, I am currently switching over to English.

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

Do you want blog updates in your inbox? I write a weekly newsletter with the latest posts. You can sign up for it HERE. It’s completely free.

See ya!

Please follow and like me:
error
Advertisements
2 Comments

2 Comments

 1. Sara

  May 29, 2018 at 20:58

  Hei. Hvordan fĂĄr man time hos deg??

  • Electric⚡Linda

   May 29, 2018 at 21:01

   Akkurat for øyeblikket er det ikke mulig. Jeg åpner booking igjen i september. Jeg er tilbake fra permisjon i november tror jeg. All booking går da via attitude.no.

Please, leave a comment!

Categories

Popular Posts

To Top
X