Jeg ble sykemeldt i slutten av februar, da bekkenet virkelig begynte å plage meg. Da var jeg bare i uke 17 i graviditeten. Nå er jeg i uke 26, og har ca 15 uker igjen til termin.

Jeg er nå sykemeldt 75%

Jeg vil jo helst jobbe, men kjenner at jeg ikke klarer mer enn halve dager. Og jeg må ha hviledager imellom også. Det er rett og slett for smertefullt å sitte i samme stol i flere timer, selv med små strekke-pauser hver time. Jeg har til og med prøvd å stå oppreist når jeg tatoverer, men uansett er jeg utslitt etter 2-3 timer.

Jeg vil mest sannsynlig ikke ha mulighet til å ta inn flere kunder i timeboken enn de som bør prioriteres, dvs påbegynte prosjekter og spesielt de som har siste finish før ferdig. Jeg har forhåpentligvis mulighet til å booke litt og litt fremover dersom formen tilsier det. Så fort jeg vet mer vil jeg oppdatere dere.

Takk for all tålmodighet og forståelse!