Booking – Oppdatert info om min sykemelding og permisjon

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Hallo i sommervarmen!

Nå er jeg i uke 32 i svangerskapet, og har ca 2 måneder igjen til termin. Her kommer en liten oppdatering på min booking for resten av 2018.

100% Sykemeldt

Jeg har hatt en forverring i bekkenet siden sist legebesøk, da smertene har spredd seg til forsiden. Det gjør at det føles nesten umulig å sitte på en krakk eller kontorstol. Jeg var hos legen rett før helgen, og er nå sykemeldt 100%, sannsynligvis helt frem til jeg går ut i permisjon i midten av juli.

Mamma-permisjon

Jeg har søkt om permisjon hos Nav. Det gjorde jeg for en stund siden. Jeg har ikke fått svar på dette, men regner med at det ikke blir for annerledes enn det jeg har søkt om. Så etter min beregning vil jeg være tilbake på jobb i midten av november. Jeg velger foreløpig å ta fellesperioden gradert, slik at jeg kan jobbe 50% helt frem til neste sommer.

Booking

Påbegynte prosjekter og Portretter

Har du et prosjekt jeg allerede har startet på? Eller vil du ha et portrett? Hvis du er en av de, og vil ha time hos meg til høsten, ber jeg deg om å vennligst kontakte studioetseptember. Da vil vi mest sansynlig ha åpnet boken min for november og desember.

Nye prosjekter

Har du et nytt prosjekt i tankene, kan du kontakte studioet i oktober. Husk å da sette opp en konsultasjon først, etterfulgt av en hel dag til å starte med, med minst 2 ukers mellomrom. Hvor mange sessions vi trenger, vet vi etter konsultasjonen.

Takk

Takk til alle som har vært så tålmodige og forståelsesfulle for endringer og forkortelser av timer i det siste. Nå skal jeg prioritere familie og helse, sånn at jeg kan fokusere på tatoveringene igjen når den tid kommer.

Med det ønsker jeg dere alle en herlig sommer. Ta godt vare på huden deres, både med og uten tatoveringer! Bruk solfaktor! Vi selger en veldig god en spesielt laget for tatovert hud i studioet, med solfaktor 50. Stikk innom Attitude Tattoo Studio i Pilestredet 47A hvis du vil kjøpe en.

Følg meg gjerne på min personlige Instagram hvis du vil se annet enn tatoveringer. Det vil ikke bli postet mye tatoveringer fremover.

Electric⚡Linda

Liked it? Take a second to support me on Patreon!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!

X