(Last Updated On: October 24, 2018)

Jeg blir ofte spurt om dette fra kunder som lurer, og ofte faktisk menn som vil vise frem tatoveringene best mulig ved å rydde vekk de verste hårene her og der. Så nå som sommeren nærmer seg har jeg laget en liten “Best i Test” med en oversikt over hva jeg har testet, og hva jeg selv har kommet meg frem til.

Jeg er ingen kroppshår-spesialist, og har ingen tidligere erfaring med å skrive “Best i Test” innlegg. Jeg har kun tatt hensyn til hva som gir best resultat på min egen tatoverte hud, og gir dere mine synspunkter. Det er helt i orden hvis du ikke er enig med mine poeng eller rangeringer, del gjerne i kommentarene hva du mener.

Her er mine vurderinger, fra dårligst til best:

Laser hjemme hårfjerning: ⚡️

Jeg kjøpte en hjemme-laser for hårfjerning. Det er en lasermaskin man skal bruke rett etter barbering. Den virker visstnok ved å gradvis ødelegge hårsekkene, slik at det gror ut færre og færre hår. Skal brukes hver 2. uke.

➕ Fungerer nok bra under armer og i ansikt, hvis man har tålmodighet.

➗ Gjør ekstremt vondt på tatovert hud, jeg tror det gir en mild virkning av tattoo-fjerning. Det tar også veldig lang tid før den virker. Man må beregne flere måneder før den gir noen resultater. Man er også hårete i periodene mellom, siden man skal bruke den kun annenhver uke.

Voksing hjemme: ⚡️⚡️

➕ Ingen slitasje på tatoveringer. Langvarig resultat. Smooth legs.

➗ Vanskelig. Klissete. Veldig vondt. Tidskrevende.

Barbering: ⚡️⚡️⚡️

Regner med at jeg ikke trenger å forklare mye rundt barbering.

➕ Kjapp løsning. Smooth legs.

➗ Vil slite på tatovert hud over tid. Jeg har selv lyse små flekker på tatoveringen fra årevis med barberings-slitasjer. Må gjøres ofte for å forbli hårfri.

Veet hårfjerningskrem: ⚡️⚡️⚡️

Krem som smøres på og deretter skrapes av, og drar med seg håret.

➕ Ganske rask behandling, og holder deg hårfri sånn passe lenge. Ingen observert slitasje på tatoveringer.

➗ Litt grisete, lukter ikke så utrolig godt. Ikke så langvarig effekt, men lenger enn barbering.

Voksing på salong: ⚡️⚡️⚡️⚡️

Jeg gikk til en vokse-salong i en periode, hver måned. Har man råd til det er det selvfølgelig fint å kunne sette jobben til noen andre.

➕ Gjør kun litt vondt første gangene, deretter mindre og mindre vondt. Langvarig resultat, over tid mindre, færre og tynnere hår. Ingen slitasje på tatoveringer.

➗ Veldig dyrt, og ganske vondt i rykk og napp

Epilator: ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Min absolutte personlige anbefaling. Jeg bruker den både på legger og i ansiktet, da det gror mer og mer med alderen.

➕ Gjør kun litt vondt første gangene, deretter mindre og mindre vondt. Langvarig resultat. Over tid mindre, færre og tynnere hår, som voksing. Billig løsning over tid. Ingen slitasje på tatoveringer.

➗ Ikke super smooth legs. Den tar ikke de allerminste hårene.

Hvordan hårfjerning bruker du på dine legger? Har du tatoveringer? Tar du hensyn til de? Kommenter gjerne!

Liked it? Take a second to support me on Patreon!