Jeg fikk et ganske avansert spørsmål fra en av mine seere på Youtube – Hvordan man kan balansere karrieren som tatovør med familielivet. Som dere vet er jeg nok ikke den perfekte hverken mor, tatovør eller studio-eier. Men jeg har en del erfaring av alle delene, og har samlet opp alle mine beste tips til de som ønsker både karriere og familieliv. Dette kan nok passe til flere bransjer, ikke vet jeg, men her er i hvert fall min video om dette temaet:

Og som jeg alltid ber dere om: Hvis du ikke abonnerer allerede, vær så snill å gå inn på min youtube kanal. Klikk gjerne en tommel opp på videoene du liker, sånn at jeg vet hvilke typer videoer jeg burde lage mer av i fremtiden.

Hvis du virkelig vil ta helt av og gjøre meg enda gladere, kan du dele videoen du liker best på facebook! Da snakker vi!

Jeg har en lang liste med ting jeg skal snakke om i fremtiden, så følg med på kanalen min fremover. Hvis du har tips eller ønsker om videoer du synes jeg burde lage, vær så snill og kom med de. Jeg setter skikkelig stor pris på det. ABONNER PÅ KANALEN da vel.

Hver mandag og onsdag fremover laster jeg opp nye videoer!