Close

Artrose

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Jeg har nevnt at jeg sliter med knesmerter, men kanskje ikke helt forklart grunnen… Det er noe som heter Artrose – også kalt slitasjegikt jeg har i høyre kneet. Ikke helt vanlig å få dette i 30-årene, skjer mest hos eldre overvektige. Artrose vil si at brusken i kneet er slitt ned, og gir smerter. Kroppen klarer ikke å helbrede dette selv, eller med medisiner, så den eneste muligheten er til slutt å skifte ut kneskåla. Men legen sier jeg fortsatt er for ung til dette, så den eneste måten jeg kan bli kvitt smertene og forebygge er å gå ned i vekt, som jeg er i gang med nå, og som jeg har skrevet om her

Du kan lese mer om Artrose her: https://www.revmatiker.no/diagnose/artrose/

Foreløpig trener jeg på egen hånd, tester ut forskjellige treningsmåter og rutiner, men jeg står også på venteliste hos fysioterapi. Er nok greit å få tilpasset trening etterhvert. Jeg har tidligere trent litt i perioder, men ikke så ofte og effektivt som nå. Og jeg vet med egen erfaring at smertene forsvinner etterhvert som jeg har trent en stund, men kommer tilbake hvis jeg ikke trener. Så mest sannsynlig må jeg fortsette å trene livet ut, så det er bare å finne gleden i det, og gjøre treningen til en lek.

Hva liker du best å trene?

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on email
Email

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

4 Comments on “Artrose

Annlaug Maria Tolo
September 7, 2017 at 08:55

Så spennende å følge med på deg Linda! jeg var på gymmen selv i dag inspirert av deg: vi tattoo folk må jobbe for å holde maskinen i orden : D stå på!

Reply
electriclinda
September 7, 2017 at 09:14

Så sinnsykt fint å høre! Tusen takk!!! Ble helt rørt jeg nå 😘 stå på du også!!!

Reply
Annlaug Maria Tolo
September 7, 2017 at 08:58

PS vil tipse om bøkene til Kimberly Snyder fra USA. mye bra info for den som vil ta vare på seg selv og ha det bra. Særlig Beauty Detox boken er veldig bra.

Reply
electriclinda
September 7, 2017 at 09:14

Skal sjekke det ut! Tusen takk!!!

Reply

Please, leave a comment!

Welcome to my website! I am Linda Rodahl, more known as Electric Linda, a tattoo artist and a whole lot more… See me and my Attitude Tattoo Studio crew on our very own Workplace Reality TV show “Tatovørene” NOW on DPlay/Max/Fem.

X