6 måneder på Youtube – sjekk forandringen!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Jeg har jo hatt en youtube kanal i mange år, men har kun lastet opp speed drawings, tattoo timelapses og portfolie slideshows. Jeg tenkte tanken lenge på å gå videre med kanalen, og jeg vurderte mye for og imot. Spørsmålet var til slutt om jeg hadde tid til å drive med enda en hobby. Men jeg mener at hvis man er effektiv og er flink med å prioritere tiden riktig, har man tid til alt man ønsker i livet. 3 mai i år, 6 måneder siden idag, lastet jeg opp min første youtube video, hvor jeg faktisk snakker til kameraet. Og jeg fortsatte å legge ut minst 1 video hver eneste uke.

I min aller første video sliter jeg litt med å holde blikket rett inn i kameraet, jeg titter mye rundt omkring. Jeg er også litt redd for å snakke for høyt, sånn at noen utenfor rommet mitt kanskje skulle høre meg. Det ser nesten ut som om jeg er litt lei meg, jeg ser i hvert fall litt bekymret ut. Jeg hadde ikke godt nok lys ser jeg. Jeg hadde heller ikke laget en outro ennå. Men her er min aller første snakke-til-kameraet-video:

Og i min seneste video ser dere en stor forandring. Jeg har nå lært at lyd og lys er like viktig som selve innholdet. Jeg er nå ikke like redd for kameraet, og jeg snakker direkte til den som ser på, for jeg føler nå en slags kontakt med seerne som jeg ikke visste om før.

Jeg får en del kommentarer på videoene på kanalen, og hittil har det kun vært positivt og veldig hyggelig. Det har hjulpet meg veldig å høre meningen til folk, og ved å få spørsmål og ønsker om nye videoer fra seerne. Da vet jeg at noen faktisk ser på videoene, og da snakker jeg mer naturlig til “de”. De gir meg inspirasjon til nye videoer hele tiden.

Jeg har fått veldig mersmak av dette. Det har gjort masse med selvtilliten, å ha hoppet inn i en gammel hobby og fornyet den. Jeg har lekt med filming og redigering siden jeg gikk på videregående, så det tekniske har heldigvis ikke vært så vanskelig. Det vanskeligste har vært å skrive ned hva jeg vil snakke om, planlegge videoer sånn at de ikke blir for lange, og faktisk det å holde meg til temaet uten å plapre rundt temaet i det uendelige…

Jeg har en lang liste med ting jeg skal snakke om i fremtiden, så følg med på kanalen min fremover. Hvis du har tips eller ønsker om videoer du synes jeg burde lage, vær så snill og kom med de. Jeg setter skikkelig stor pris på det. ABONNER PÅ KANALEN da vel.

God helg! Alle sammen!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!

X