Skikkelig lei oppussing!

Skikkelig lei oppussing!

Nå er jeg skikkelig lei oppussing ja! Selv om jeg var sykemeldt pga bekkenplager, var jeg jo tilstede for å prøve å ha litt kontroll over alt som skulle skje. Noen dager holdt jeg meg hjemme i sofaen, hvis smertene var sterke nok, men da jeg kom tilbake til studioet oppdaget jeg som regel noe jeg ikke hadde godkjent eller var enig med. Så jeg holdt meg mest mulig i studioet. Jeg filmet en god del i starten, sånn at jeg fikk laget en liten teaser til dere, som jeg la ut i forrige innlegg.

Skikkelig byggeplass var det, riving, borring, drilling, saging, maling, spraying og alt det der. Flere av tattoo-crewet vårt var på plass og hjalp til, og sammen med snekkerne, elektrikeren, rørleggeren, malerne, flisleggeren, ventilasjons-montørene, glass-montørene, var det til tider ekstremt folksom og trangt selv i vårt store lokale.

craftsmen-3094035_1280

Vi ble nesten ferdig før nyåpningen etter påske. Men hva gjenstår? Jo, vi mangler fortsatt ventilasjonen, som er et kapittel for seg selv. Jeg orker ikke å fortelle hele historien akkurat nå, men uansett venter vi fortsatt på selve aggregatet som skal kjøre ventilasjonen i hele lokalet. Så luften er faktisk dårligere nå enn det den var før oppussingen, siden vi også nå er flere tatovører, og dermed også flere kunder under samme tak, og i samme luft hele dagen. Så vi gleder oss til at ventilasjonen endelig er på plass! Vi rakk ikke å pusse opp personal-toalettet, men kunde-toalettene ser helt amazing ut. De ble jo faktisk prikken over I`en! Vi mangler også noen stikkontakter her og der, litt maling her og der, og litt etter litt nærmer vi oss helt ferdige.

Jeg gleder meg så fælt til å vise dere det endelige resultatet! Jeg skal få laget en video når alt det siste er på plass, sånn at jeg kan få skryte litt av studioet jeg har bygget opp. Men som jeg har nevnt i tidligere innlegg, hadde det ikke vært for Marius, hadde dette ikke vært mulig, da Attitude mest sannsynlig ikke hadde eksistert lenger. Han har planlagt alle detaljer siden sist høst. Jeg er så stolt av han!

En liten smakebit:

Legg inn en kommentar