Tatoveringer & Timelapser Video 

Full Sleeve – Del 1 – Design med photoshop og Wacom

Mandagens timelapse video: Full Tattoo Sleeve, med skalle, roser, spindelvev og lommeur, designet med Photoshop og Wacom. Filmet og laget til timelapse.

Jeg filmet hele prosessen når jeg laget et photoshop design til en ny kunde, som ville ha en hel sleeve med en skalle, roser, spindelvev og et lommeur. Jeg kommer til å fortsette å filme hele prosessen når jeg tatoverer den også, da flere har bedt om å se en sleeve fra start til slutt. Så i denne videoen ser dere hvordan jeg har satt sammen designet, fra start til slutt. Så kommer fortsettelsen senere…

Hvis du ikke abonnerer allerede, vær så snill å gå inn på min youtube kanal, klikk på Subscribe / Abonner og klikk gjerne en tommel opp på videoene du liker, sånn at jeg vet hvilke typer videoer jeg burde lage mer av i fremtiden.

Hvis du virkelig vil ta helt av og gjøre meg enda gladere, kan du dele videoen du liker best på facebook! Da snakker vi!

Hver mandag fremover blir det timelapse eller tattoo teasere, og onsdager blir fast dag for mine Tattoo Advice, Being a Tattoo Artist eller lignende videoer.

Related posts

One Thought to “Full Sleeve – Del 1 – Design med photoshop og Wacom”

  1. […] Jeg ga meg selv en ny start på mandag. Treningen på mandag morgen var i hvert fall mye bedre enn de fleste dager forrige uke, men heller ikke helt på topp. La ut en video med tattoo sleeve design. […]

Legg inn en kommentar

FØLG MEG

Få mine nyeste innlegg direkte til din e-post:

%d bloggere liker dette: