10 Random ting du ikke visste om meg (2)

fullsizeoutput_17ffHva vet jeg? Kanskje jeg tar helt feil, og du kjenner meg så godt at dette var old news… For en uke siden la jeg ut  “10 Random ting du ikke visste om meg (1)“. Her er oppfølgeren!

10 Random ting du ikke visste om meg

  1. Jeg har ekstremt dårlig hukommelse. Husker ikke mye av livet mitt, på godt og vondt… Og jeg må bruke huskeliste på telefonen til nesten alt jeg må gjøre. Derfor er det faktisk ganske hyggelig å blogge, selv om det bare blir en kladd jeg ikke publiserer, hjelper det å få skrevet ned ting som har skjedd…
  2. Jeg var med som vokalist på 2 sanger på Ska-punk albumet “Pick It Up” av “Lame Ducks” fra Vestby-tiden, Mind Game og The Sun Is Shining On Me (klikk på sang navnet hvis du vil høre i Apple Music).
  3. Jeg hater å lage mat – sorry min kjære Marius… Jeg prøver i blant, men jeg får det liksom ikke helt til. Men jeg er heldig som har Marius som er så flink og snill.
  4. Jeg er veldig dårlig på å fortelle vitser, jeg glemmer ofte poenget før jeg når det.
  5. Jeg røyket ca 20 sigaretter om dagen i 20 år, fra jeg var 13 til 33. Æsj… Ekkelt!
  6. Jeg gikk på Karate, Jiu Jitsu og Tae Kwon Do som tenåring. Prøvde meg igjen som voksen, men hadde rett og slett for mye vekt, at jeg måtte kutte det ut. Nå skal jeg litt mer ned i vekt etter fødselen og kne operasjonen, så vil jeg starte med Tae Kwon Do igjen når  kroppen fikser det.
  7. Jeg har 51 tatoveringer. Tenkte lage en liste en dag hvis det er av interesse…
  8. Jeg har en lillebror i Oslo, og 2 eldre ste-brødre i California.
  9. På videregående var jeg med i en hekse-sirkel, og var skolens “proff” på spiritisme.
  10. De som ga meg kallenavnet Electric Linda, gjorde det for å erte meg for min musikksmak. Tatovører skulle jo like Rock, ikke elektronica!

Takk for at du stakk innom bloggen min! Visste du noe av dette før? Kjenner du deg igjen i noen av tingene? Vil du høre flere random ting etterhvert? Kommenter under!

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked “10 Random ting du ikke visste om meg (2)”, please feel free to share it with others. Comment below if you want to ask me a question or just say Hi. Sorry for the language confusion these days, I am currently switching over to English.

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

Do you want blog updates in your inbox? I write a weekly newsletter with the latest posts. You can sign up for it HERE. It’s completely free.

See ya!

Please follow and like me:
error

Please, leave a comment!

Instagram did not return a 200.

Subscribe To My Newsletter

X