10 Inspirerende Kvinnelige YouTubere

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on email
Share on print

Da jeg vurderte å begynne med å lage Youtube videoer for litt over ett år siden, oppdaget jeg disse flotte kvinnene på youtube. De inspirerte meg veldig til å bare hoppe i det.

10 inspirerende kvinnelige youtubere (2)

YouTube har blitt en stor ressurs, og det er en fin måte å uttrykke seg gjennom video. Jeg har lært meg mange nye ting, oppdaget spennende og kreative tips og begynt å følge fremmede personer fordi jeg liker de. Her er 10 av mine favoritter som du alltid finner på Watch Later (i ingen bestemt rekkefølge):

Katrin Berndt

Katrin var en av de første jeg fant, da jeg ville finne ut hvilke andre eksisterende videoer som handlet om det jeg ville snakke om. Hun er veldig søt og hyggelig, men også med bein i nesa. Hun er svensk. Dette er vel den første videoen jeg så av henne:


Kristina Kuzmic

Jeg fant Kristina på Facebook, og fulgte henne videre på youtube. Hun burde være mer kjent enn det hun er. Helt herlig dame, fantastisk morsom og har alltid et bra poeng. Handler mye om å være mamma, med alle vinkler og fargenyanser. Denne videoen er en av mine favoritter av henne. Jeg skulle gjerne ha vist den til alle nett-troll der ute:


Monami Frost

Vakre Monami Frost. Veldig kult å følge andre tatoverte mammaer. Inspirerende og kult. På mange måter. Hun er sammen med en tatovør. Datteren har nå også sin egen youtube kanal. Og mannen…


channelnotes

Michelle hjalp meg da jeg ville studere hvordan man startet å lage bra youtube videoer, før jeg i det hele tatt satte i gang. Jeg noterte og studerte, pugget alt hun sa. Liker at hun er så ren og ryddig. Veldig inspirerende! Dette var en av de første jeg så…


Qcknd

Hun satte igang youtube tagen “tattoo tour” og fikk utrolig mange på youtube til å vise frem sine tatoveringer med den taggen. Veldig søt tattoo interessert ung jente som deler erfaringer og livet sitt.


Shameless Maya

Jeg oppdaget Maya da jeg søkte etter videoer som kunne forklare oppsett for youtube filming, kamera og lys mm. Så oppdaget jeg at hun har utrolig mye mer å tilby. Spesielt når det gjelder selvtillit. Herlig personlighet, og veldig flink Youtuber. Dette var en av de første videoene jeg så av henne:


Holly Astral

Siden hun er tatovør, og snakker om yrket har det vært naturlig for meg å se en del av hennes videoer. Virker veldig søt og hyggelig. Informative videoer.


treacle tatts

Hun er ingen tatovør, men elsker tatoveringer, og deler sine erfaringer og meninger.


Kalyn Nicholson

Hun er vel litt mer “typisk” lifestyle youtuber, men jeg elsker hennes rene og ryddige oppset. Hun filmer veldig delikat, og man trives av å bare se på videoene hennes, spiller nesten ingen rolle hva hun faktisk snakker om. Joda, innholdet er også veldig behagelig 🙂


Liza Koshy

Seriøst den morsomste kvinnelige youtuberen jeg har sett. Jeg ler alltid høyt og kraftig av hennes videoer. Denne var en av de første jeg så…Håper du fikk noe av den inspirasjonen jeg fikk av disse kvinnene. Jeg vurderer å bruke min egen youtube kanal mer i fremtiden. Jeg må bare lære meg å filtrere vekk stygge kommentarer og nett-troll, som jeg nevnte i “Fikk angst av Youtube“. Jeg har veldig lyst til å fortsette etterhvert, så ta gjerne en titt på kanalen min hvis du får lyst.

Thank you so much for visiting my blog today. If you liked this post, please feel free to share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit

If you don’t already, you are more than welcome to follow me on Instagram, my personal Instagram, my Youtube channel and Pinterest. Remember, all appointment booking for tattoos go through the request form at attitude.no, not with me.

 

See ya!

 

 

Don't be a stranger! Leave a comment!